- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
Aktív témák
-
cajn
tag
Üdv lenne egykét elég fontos kérdésem.
Itt a konfim elsőnek:
Alap: MSI P45 Platinum
CPU: Pentuim Dual Core E6300 2.8GHz
Ram: 2x1gb ddr2 1066
VGA: Gainward HD4850 512MB
Táp: FSP Bluestorm 2 400wattKérdés: A CPU-z ban nem ezt a cpu nevet írja hanem Intel Pentium III Xenon. Ez mért lehet?
Másik: Az everestbe nem tudom megnézni azt se hogy milyen hőfokon van az alaplap se a proci és még azt se hogy milyen ram van a gépbe és hány MHZ-n fut. Ez mitől lehet? -
chewycl
tag
köszi, átraktam. sajna nem sokat fórumozok inkább csak olvasgatom
-
Vidori
tag
Szia,
Ezért ká6 volt új topikot nyitni, itt tedd fel a kérdésed:
Azonnali ...
Ezt zárni fogják. -
chewycl
tag
Sziasztok!
Igazából nem tudtam hova írjam a problémámat, mert annyira nagy.
Egy fertőzött email lett megnyitva, az valamilyen programot letöltött és felinstallálta magától, hozzá sem tudtam nyúlni és persze nem is láttam! Valamilyen vírusirtó program(Desktop Internet security) vagy valami ilyesmi. Jöttek tőle az üzenetek hogy vegyem meg a teljes vírusírtót mert 888 fertőzött fájl van a gépen...jött még egy csomó olyan is hogy hackerek törhetik fel a épemet, kódokat elszedve, meg minden. na egyből ki is rántottam az internet kábelt és nekiestem letörölni.....programok törlésénél rákattintottam és jött az üzi hogy ahoz hogy letöröljem unlock kódra van szükségem. továbbá akármikor bekapcsolom a gépet, folyamatosan idióta hangok jönnek a hangfalból, meg folyton riadóztat az a vírusírtó, a feladatkezlőnél a folyamatoknál pedig sokhelyen fertőzött fájlt ír ki. persze a netet nem dugtam vissza hanem a szomszédból írok......valami ötlet???
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest