Aktív témák
-
bocs, megoldódott... kihúzódott a kábel, de nem a gépemből, amit ellenőriztem, hanem a monitorból, amit nem is néztem... bocs még1x
-
Üdv
Van egy Viewsonic PT810-3 monitorom (21''), a gépem fagyogatott, újraindítottam, és utána ezt a képet kaptam :[link]
A kép csíkozódik, nem lehet semmit látni... monitort cseréltem, a kicsimet nyomtam be főmonitornak, míg a nagyon DVI átalakítón át DVI-re, hiba ugyanaz, a kicsin jó a kép, a nagyon nem... A nagyon nem tudok képet alkotni... Ha lekérem, milyen módon van a nagy:
Mode 0, FH 63.9 KHz, FV 0 Hz, Status: no V-sync
[link]
Mi lehet a baj?
Haver notijára is ráküldtük DVI-n át a nagyot, de valami miatt nem engedélyezte kiterjeszteni a képet a nagyra... Ha az én gépemen csinálom, engedi... De kép mint említettem
HEEEELP
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest