-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.la
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a mobinet beállításokkal kapcsolatban. Amikor anno megvettem a telefon előfizetésemet, akkor kértem az eladót, hogy tiltsa le a csomagban levő mobilnet keretem. Leírta nekem az sms kódot, hogy mivel tudom letiltani,( ezt elküldtem és letiltotta). Viszont most szeretném használni és nem emlékszem az újra engedélyező kódra.
Meg tudjátok nekem mondani hogy mi lehet ez a kód?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. j.la
-
j.la
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy pár hónapja vettem egy telefont részletre, de a törlesztőről nincs semmi bizonylatom, mert nem a normál havi számlán van rajta. Csak megjelenik egy összeg MyVodafone-ban. Kb úgy viselkedik, mint amikor periódus zárás van és nincs meg a számlakép pár napig.Ez normális szerintetek?
Köszi a válaszokat!
-
j.la
tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy online megváltoztassam a havidíjas csomagom? Régen volt a myvodafone-ban ilyen és az online felületükön is, de valahogy nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest