Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
Alapvetően az igazságérzetem,vezérel amikor "védem"
Lehet természetesen egyedi igénye,akár személyre szabottan is, úgy gondolom a Voda ebben élen jár.
De...ingyenes szolgáltatás elmaradása miatt problémázni,az szerintem nem ebbe tartozik.tudomásul kell venni,hogy a mobil szolgáltatók keményen fizetnek az internetért,nem ingyen van nekik.
Az elmúlt időszakban azt tapasztaltam, hogy a Vodafone folyamatosan egyre több szolgáltatást ad a tarifacsomagokhoz áremelés nélkül.
mostanában azt is észrevettem, amikor egy egyedülálló sok esetben igen komoly megtakarítást eredményező díjcsomagot vezet be a másik szolgáltatókat jóval megelőzve,rendszerint megjelennek itt a fikázók, elégedetlenkedők,"bezzeg más országban másképp van" hangadók.
Tudomásul kell venni,a mai világban ára van mindennek, nincs ingyen ebéd.
Saját vállalkozói tapasztalatomból kiindulva, igen sokan ezt nem veszik jó néven, amikor valaki árengedményt akar felteszem magamnak a kérdést, miből adjak engedményt, annak az árát honnan vegyem el,a saját hasznomból, a vállalkozás hasznából,a működési költségekből, vagy miből?
Nyilván van olyan megrendelő aki hoz annyi hasznot,hogy belefér, de sajna manapság mindenki csak azt nézi mennyit faraghat az árból,nem azt,hogy mit kap cserébe azért. Természetesen almát az almával kell összehasonlítani.
Az árversenynek igen sok negatív hozama van, aki ebbe belemegy előbb utóbb a színvonala fog romlani,pld. először csak a csomagoláson spórol,azután a béreken,majd olcsóbb alapanyagokat használ,csak azért,hogy annyiért,vagy olcsóbban adhasson mint a versenytársak.
Múltkor megkérdeztem egy vállalkozás alkalmazottját aki komolyabb engedményt szeretett volna, hogy mit szólna ahhoz,ha a főnöke hónap elején azt mondaná, x ezer Ft -al kevesebb fizetést kapsz, mert ennyit engedtem a vevődnek?
Ódákat lehetne még erről írni,de ez már tényleg nem ebbe a topikba tartozik.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Éjszakai műszak
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest