Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Studi22 #6179 üzenetére
Tudom, ezt nem nekem írtad, de hozzászólnék én is, mert ez egy kicsit bicskanyitogató szemellenzős fajta látásmód:
"Ha te tényleg olyan "hiszékeny" vagy hogy kb 60 ropis telefont voda odaad neked prepaidben 20-ért meg is érdemled az időt meg a szaladgálást..."
Te ezt válasznak és érvnek érzed azzal szemben, hogy valaki rossz árral, rossz információkkal hírdet valamit, ERGO MEGTÉVESZT vásárókat???
Mert akkor enyhén szólva is furcsán látsz dolgokat. Egy jó nagy bírságot szoktak kiszabni ilyen esetekben az adott cégre, te pedig azt mondod, hogy a vásárló a hülye, mert nincs tisztában a telefonokkal / azok áraival / akciókkal, stb???
1., nem is kell tudnia ezeket a vásárlónak
2., azt hisz, amit akar, Ő a VEVŐ
3., át lett verve, amiért általában egy jó nagy bírságot is kiszabhatnak a Vodára megtévesztés címszó alatt (már volt egy pár ilyen eset, ha jól tudom)
4., ezek után nem azt kell mondani, hogy a vevő a hülye, mert ő ezt és azt hitte és ezt és azt nem tudja, hanem elnézést kérni (tudom, ilyen Magyarországon még csak a mesében sem létezik...)
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest