Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
válasz
mukibuci #28146 üzenetére
Szia.
Olyankor mi a helyzet, ha a gyári függetlenítő kóddal függetlenítik a telefont?
A szolgáltató nem tudja meg ha ki lesz függetlenítve, mert ha gariztatni kell a telót inkább viszem a hivatalos szervizhez, mint a szolgáltatóhoz.
Kérdés, hogy ezt nézik e a szervizben, hogy valóban függő e a készülék, vagy csak a problémával foglalkoznak. -
válasz
Viktor0610 #28145 üzenetére
A 2012. szeptember 1-je után, határozott időtartamra kötött Előfizetői Szerződések esetében a határozott időtartam alatt a készülék hálózati zárának feloldását Szolgáltató kizárólag az Előfizető számhordozása esetében biztosítja. Előfizető a hálózati zár feloldását a számhordozás után, a készülékkedvezmény összegének és a hálózati zár feloldás díjának megfizetése után vagy az átvevő szolgáltató ezen díjak átvállalásáról szóló nyilatkozatának Szolgáltatóhoz való kézbesítését követően kérheti.
A 2012. szeptember 1-je előtt kötött Előfizetői Szerződések esetében Előfizető a hálózati zár feloldását a hálózati zár feloldásának díjának megfizetése után kérheti.
A hálózati zár feloldására akkor van lehetőség, ha Előfizetőnek nincs díjtartozása.
A hálózati zár feloldásának díja
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 Ft -
-
bostone
addikt
Azt szeretném kérdezni a kedves nagyérdeműtől, hogy hivatalos úton, hogyan, miként, mennyiért lehet függetleníteni egy viszonylag frissen vásárolt készüléket?
A függetlenítés után is letilthatja a telefont a szolgáltató, ha az eredeti tulajdonos felhagy a számlái kiegyenlítésével? -
timea1991
tag
Vitamax zsebnet csomagoknál ha elfogy akkor lassitanak vagy kikapcsolnak?
-
izoli76
tag
válasz
Juliuska #28113 üzenetére
Ok! Köszönöm!
Már a pipa piktogram látható. Ezek szerint minden ok!Lenne még egy kérdésem.
Fizetési mód változtatás közül felkínál 2 lehetőséget.
ATM befizetés (most ez látható)
fizetési mód:
elektronikus fizetés (most ez látható)
készpénz átutalásEzeket kellene módosítanom? Vagy ezzel csak akkor kell foglalkozni ha nem kártyáról fizetem a számlát?
Köszönöm. -
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Válaszd a flotta RED-et, hogy továbbra is ingyen hívhassanak kollégáid, családod szól az ajánlat. Aztán kiderül, hogy ha flotta RED-et kérsz, akkor ha azt szeretnéd, hogy a zárt csoportból továbbra is ingyen hívjanak, akkor a havidíjon felül fizess rá kb. 900 Ft-ot.
-
-
válasz
marlboromen #28116 üzenetére
Azt gondolom a pannontol sem varod el, hogy kulso iranyban adjon jobb arakat. Egyebkent ha az ismeroseid tobbsege pannonos, te miert a vodanal vagy?
-
Rick4
félisten
válasz
marlboromen #28111 üzenetére
Számodra ma derült ki az, amit amúgy a számlalevélben mellékeltek októberben?
Újságból is az októberieket szoktad olvasni január vége felé?
-
válasz
marlboromen #28112 üzenetére
Jobb lesz neked a panonnal! Az egyebkent nem tunt fel, hogy a 9450 ft nem a 24 perc halozaton beluli beszelgetesbol jott ossze?
-
Juliuska
senior tag
-
marlboromen
aktív tag
válasz
marlboromen #28111 üzenetére
Megnéztem a számlát, 9450forintért 24 perc hálózaton belüli hívásom volt az elmúlt hónapban. 393Ft/perc. Felrobbanok.
-
marlboromen
aktív tag
hát jól mex...tott a voda. A harmadik rohadt magas számlám jött meg ma, felhívom a ügyfélszolgálatot, kiderült hogy megváltoztatták a díjcsomagom feltételeit, október óta a havidíjat csak hálózaton belül lehet lebeszélni. Kurva jó. 9450forintért nem kapok semmit, mert gyakorlatilag nincs vodás ismerősőm, szinte egyáltalán nem hívok vodás számot. Holnap elkezdem intézni a számhordozást a pannonhoz. Rohadjanak meg.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Cégre szeretnék venni vodafone go előfizetést. Az lenne a kérdés, hogy később mennyiért válthatok, go+-ra esetleg red-re, ha nem lesz elég? -
izoli76
tag
Van egy kis problémám!
Hogyan és mikor kell pontosan fizetni a Red előfizetéses számlát?
Én ma kaptam meg az sms-t + az emailt hogy "E-számlád érkezett (ez az első számla) a www.vodafone.hu/eszamla oldalon. Fizetendő........HUF. Fizetés határideje: 2014.02.03
Csak az a gondom hogy én már vagy 5 napja ezt az smst megelőzően elküldtem az összeget!
Most akkor mivan? Hülyeséget csináltam? Olyan mintha nem kapták volna meg. Még mindig az látszik hogy nincs befizetve.
A vodafone honlapjára bejelentkezve a http://www.vodafone.hu/szamlabefizetes en intéztem az ott leírt instrukciók alapján.
Most mit csináljak? -
taip
senior tag
válasz
mukibuci #28099 üzenetére
Lehet, hogy publikus, csak titkolják.
Az IKEA Family felületen összesen egy linket lehet találni a Vodafone honlapjára:
https://secure.vodafone.hu/IKEA/Ha rákattintok nekem csak simán a Vodafone honlap főoldal jön be.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest