- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Úgy gondoltam, hogy azon lenne az XP is, szal rendszerlemez, és ezt látná a bios 4 gb-osnak. Csak a boot miatt kéne látnia, utána az opr. átvenné a dolgot. Vagy nem?
-
Az XP felismerné az eredeti méretét, gondolom én.
-
A fejek/szektorok/egyebek számát honnan lehet megtudni? Mi lenne ha kézzel állítanám be, és becsapnám a bios-t, hogy csak egy 4 gigás van benne?
-
nygma
addikt
nem. de ha mondjuk 40 gigásat raksz bele, akkor van esélyed. nekem i440bx-ben (99-es utolsó bios...) minden 40-es pata vinyó megy, de csak akkor ha nem autodetect (az kifagy :) ), hanem kézzel beállítom a fejek/szektorok/egyebek számát. hibátlanul működik (igaz, csak udma33-ban, de hát ennyit tud a vezérlő)
-
A particionálás ugye nem segít???
-
Az lenne a kérdésem, hogy az LX chipset mekkora vinyót bír el, mármint a bios? Attól tartok, hogy nem ismerné fel, így nem használhatnám rendszervinyónak.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest