Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Tamás9x #3645 üzenetére
Nem a kényelmével van bajom. Hanem az anyaga mélyen belemegy a bőrömbe terhelés alatt. Hétköznapokban ez nem probléma, nem éri folyamatos terhelés a lábam. Van több túrazoknim, de csak ennél áll fent ez a probléma. Pontosan látszanak a szálak a talpamon, a lábfejemen nem. Ja megreklamáltam és visszafizetik az árát.
Vettem egy Icebreaker alsót. Út közben azon gondolkodtam, vajon van e rajtam alsó. Nagyon kényelmes, imádom.
[boxeralsó]Viszont sátrat is szeretnék venni amiben jól jönne pár tanács akár konkrét darabokról is. Amit eredetileg kinéztem az aliexpressen 3F UL GEAR official Lanshan 1 pro durva áron megy. Oké könnyű nagyon, de ennyi pénzt nem adok ki rá garancia miatt. Így marad a nyugati vásárlás. 1 vagy 2 személyest? Egy 42 lityós zsákban kéne majd cipelnem, esetleg bringán is vinném. Szóval fontos a súly és az ár. Kompromisszumot kell kötnöm valahol.
[Hálózsákot] már ma megkapom.[Icebreaker 200 Oasis] Ez most L méretben jó áron van, ha valakinek ez a mérete, érdemes megvenni. Én most 1 számmal kisebbet vásárolnék ebből, mint egyébként. Nem az a feszülős aláöltöző. Pár hosszabb túrám már volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest