- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruzsy15
friss újonc
(bocsánat,először véletlenül ezt a samsung témához írtam, de ide kellett volna. :S)
Sziasztok!Egy "kis" segítséget szeretnék kérni. :S
A telefonom bekapcsoló gombja letörött, és most nem tudom bekapcsolni. (már majdnem 1 éve letörött, de akkor nagynehezen sok sok sok próbálkozásra egy pici csavarhúzóval be tudtam kapcsolni, de most sehogysem sikerül. )
A telefonom Samsung J7 2016
modelszám: (az aksi alatt ez van írva) SM-J710FN/DSMivel nincs bekapcsológombja így nagyon vigyáztam rá, hogy ne kapcsolódjon ki magátol, és le ne merüljön a telefon, de most sokat voltam kint a hidegben és lemerült.
Amint hazaértem rátettem a töltőre, és láttam hogy töltött (már 100%-os) de nem tudom bekapcsolni. Láttam youtubeon pár dolgot, hogy bekapcsológomb nélkül is be lehet kapcsolni, de nekem eddig nem sikerült. Lehet, hogy rosszul csináltam valamit.. :S
(hangerő gomb benyomva, közben rádugni a laptopra a töltőkábellel, és ugyanúgy benyomva tartva a hangerőgomb... De nekem nem történik semmi, csak mutatja, hogy tölt a telefon, és a %-ot) A másik megoldást amit találtam azt nem tudom használni, mert ahhoz be kellene állítani elősször a telefonon, hogy a számitógéppel valamilyen programmal be lehessen kapcsolni, de nekem az nincs beállítva, így az nem lesz jó.
Nektek volt már hasonló? Nektek milyen nyomógomb variációval sikerült bekapcsolni? : O
Tudom, hogy nem mai telefon, de van több nagyon fontos dolog rajta, sms-ek, amik nagyon nagyon fontosak lennének nekem és.. Szervízbe pedig nem szeretném vinni, mert van rajta pár dolog, amit véletlenül sem akarom hogy bárki is lásson.. Légyszi, ha volt már nektek hasonló, és sikerült megoldani, akkor... Előre is nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest