- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
OK. Lovagoljunk még ezen a témán.
''egy számítógépfüggőnek kell annyi hozzáértésének lenni, mi befolyásolja az üzemidőt''
Ugyan áruld már el nekem, hogy miért? A számítógépen mi befolyásolja az üzemidőt?
Komolyan mondom, nem vágom, hogy miért hepciáskodsz itt velem, amikor egy szvsz tök normális kérdést tettem fel. Tény, hogy nem vettem számításba az MP3 lejátszást, mert magamból kiindulva ez eszembe se jutott, van erre céleszközöm, nem nagyon fogom erre használni. A filmjátszással szinte ugyanez a helyzet, de mondjuk ennek használatára több esélyt látok, de nem vagyok azzal tisztában, hogy a lejátszás mennyire izzasztja meg a gépet, mondjuk egy játékhoz képest. A legfőbb szempont számomra a játék. Arra lettem volna kiváncsi ha már felhoztad a témát, hogy játék szempontjából mennyire elég ez a tagadhatatlanul tág 3-6 óra (amit ezek szerint a gépkönyvből másoltál ki). A normális válasz erre a kioktatás helyett (könnyü persze, mert már meg van a gép... mondjuk ne menjünk bele, milyen cirkuszt csináltál a vásárlással kapcsolatban), hogy közölted volna, hogy MP3 lejátszással ennyi, film nézéssel annyi, és folyamatos játékkal meg annyi.
A fényerő meg egy külön dolog, sok eszköznél ez inkább komfort beállítás és nem akkuspórolási, mondjuk az én Dell PDA-mon nem nagyon érezhető számottevő különbség a min és max állásban való használat között, a nagyon sötétben vagyok akkor lejebb veszem, hogy ne vakítson és fordítva. Ebből kiindulva nem voltam tisztában vele, hogy a PSP üzemidejét mennyire befolyásolja a kijelző fényerejének változtatgatása.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest