- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
válasz
#42667776 #31171 üzenetére
Felejtsük már el ezt a ki mit tankol témát, meg minek tankolja a prémiumot... Mindenki azt tankol amit a pénztárcája illetve az esze diktál. Mindenki másban reménykedik.
Valaki abban, hogy ugyan az a prémium is mint a sima.
Valaki abban, hogy ha már lehúznak literenként X ft al, akkor reménykedik benne hogy valamivel jobbat kap. Tudom van előírás meg szabvány stb... Ami kb azt takarja hogy Coca cola nem kerül bele...Remélem 30-40 év múlva azon fogunk vitázni, hogy ki az a menő aki Szentkirályi ásványvizet csurgat a kocsijába
)
-
giigz
veterán
válasz
#42667776 #31171 üzenetére
Ég és föld a különbség, tudom, nem minden autó érzi meg ennyire, de nekem teljesen átalakul az EVO-tól...
Finomabban jár, csendesebb, könnyebben gyorsít, kisebbek a rezgések az autóban, csak jót tudok róla mondani. Én sem hittem benne, tankoltam már sok féle nyálat, vettem észre kis különbségeket, de ilyen jelentőset, mint az EVO NEO 100+ esetében, még nem... A múltkorában tankoltam sima 95-öt 2x is, most visszatértem az EVO-ra, igaz 35 Ft-tal több mint a sima literenként, de egyszerűen sokkal jobb
És nem csak bebeszélem magamnak, érezhető a változás
Szerk.: Viszont azt aláírom, hogy egy újabb autóban, ahol alapból semmi rezgés, alapból olyan finoman jár a motor, hogy alig hallgató, ott nem lehet észrevenni ennyire a különbséget. Viszont régebbi, kopottabb, sok km-t megélt autónál, én nagyon észreveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest