Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
Gabeszku
senior tag
válasz
üzenetére
Nem haragszom. De most meg te haragudj, de azt mondom, hogy ha a konfigomba berakok holmi noname vagy akármilyen ''kommersz'' 400mhz-s ramot akkor majd tök jó lessz, ráadásul olcsón kihoztam és majdnem el is éri a TOP kategóriás ramok teljesítményét????Ha ez így lenne akkor tényleg háváj dizsi napszemüveg kezemben a sörös üveg lenne, és nem kellene 100 ezreket költeni. Már ne is haraguddj, de a kommersz és a ''prémium kategória'' közt akkora a szakadék, hogy csak na. Gyakorlati példát is hozok, mert tudom, hogy szereted
. A mostani kingstonjaim helyére beteszek TCCC-samsungot vagy hynix et vagy akármit a kommersz 10 ropi körüli memókból és majud tudja a 2.5-3-3-8 at 500MHZ-n mint a mostaniak? Eddig nem találkoztam olyan mezei 400as rammal ami ment volna 500on. Másik: az időzítések: Általánosságban ugye ''minél kisebb annál jobb'' az álláspont. egy csomó mezei400as ram nem is működik stabilan 2.5-3-3-8 as időzítéssel, csak 3-3-3-8on. Az enyémek meg megszégyenítőleg 500Mhz-n tudják azt amit a kommerszebb társaik. (Nyilván most azzal ''támadnál'' hogy igenám, de ezek horror árúak. Nyilván meg sem kisérelnék mást mondani, minthogy igazad van, tényleg drága, Nekem pl 2× annyi volt a ramom mitha kommerszből vettem volna 1 GB-otde ezt a brutál tuningpotenciált igeis megfizetem, mert ha nekem minden vágyam, hogy jó gépem legyen akkor arra áldozok is. (már mondtam párszor: szarból várat építeni nem lehet, ha meg valaki úgy érzi sikerült annak őrült mázlia van és annak meg azt mondom, hogy az én apukám úgyis erősebb
)
Ja és mintegy záró akkordként: Ellentétben sok emberrel akár itt a PH!-n én nem azt nézem meg a boltban, hogy mi mennyibe kerül és a legdrágábbat veszem meg, mert biztos az a jó, hanem először kigondolom, mit akarok elérni, milyen követelményeket támasszak a hardverekkel szemben, kigondolom, hogy mi a legjobb párosítás, majd megnézem az árakat és sírva fakadok
-
Rover623
félisten
válasz
üzenetére
a környezetemben elhullott RAMok 2/3-a Kingston
Te hombre...eddig rendes embernek ismertelek, ne játszd el, lécci...
Először azt akartam erre mondani, hogy ez hazugság...de aztán meggyőztem magam, hogy ennyire nem lehet valaki egyszerre buta és rosszindulatú...biztos arról van szó, hogy az általa említett 3-4 éves periódusban látott/hallott mondjuk 6 RAM hibás esetet és ebből 4 Kingston volt...vagy Kingston és Kingmax, elvégre amatőrök gyakran keverik a kettőt.
De most komolyan: van valaki aki elhiszi neked, hogy a világ egyik legnagyobb RAM gyártójának termékei ilyen arányban szarok, amikor ők már akkor élettartam garit adtak a termékeikre amikor nálunk még a kőbe vésett információ megmaradását sem szavatolta senki...?
Én 11 éve vásárolok Kingston RAM-ot...évente milliós nagyságrendben...és ezalatt 1 spéci modul, 2db KVR és 1db KHX volt hibás!
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én nem a sarki fűszeresnél veszem papírzacskóban a krumpli és az articsóka mellé, hanem az egyik első magyarországi disztributor-tól...a másik már nem létezik...
Ha gondolod, szervezek neked exkluzív talit az ügyvezetővel és a kereskedelmi igazgatóval, mondd el nekik is, milyen szar minőségű cumóval kereskednek...de javaslom, hogy valami írásos bizonyítékot is hozz magaddal...
Nekem van! Ugyanis ha nem cserélem vissza a Kingstonnál (lepapírozva) a memót, akkor csak egyféleképpen lehet megoldani a problémát: hibás Kingston a kukába, működő memcsi saját zsebből finanszírozva be a gépbe.
Ilyet meg értelmes kereskedő/szervízes nem tesz: minek vegyek pénzért RAM-ot, ha a Kingston ingyen ad másikat...és még elnézést is kér...?
Persze azt is lehet, hogy a vevővel kifizettetik a csere árát...no de ilyet meg a tisztességes kereskedő/szervízes nem csinál, ugye...?
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- World of Warships
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Fitbit Versa 4 okos óra
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. A mostani kingstonjaim helyére beteszek TCCC-samsungot vagy hynix et vagy akármit a kommersz 10 ropi körüli memókból és majud tudja a 2.5-3-3-8 at 500MHZ-n mint a mostaniak? Eddig nem találkoztam olyan mezei 400as rammal ami ment volna 500on. Másik: az időzítések: Általánosságban ugye ''minél kisebb annál jobb'' az álláspont. egy csomó mezei400as ram nem is működik stabilan 2.5-3-3-8 as időzítéssel, csak 3-3-3-8on. Az enyémek meg megszégyenítőleg 500Mhz-n tudják azt amit a kommerszebb társaik. (Nyilván most azzal ''támadnál'' hogy igenám, de ezek horror árúak. Nyilván meg sem kisérelnék mást mondani, minthogy igazad van, tényleg drága,