Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Gabeszku

senior tag

válasz #65675776 #4441 üzenetére

Nem haragszom. De most meg te haragudj, de azt mondom, hogy ha a konfigomba berakok holmi noname vagy akármilyen ''kommersz'' 400mhz-s ramot akkor majd tök jó lessz, ráadásul olcsón kihoztam és majdnem el is éri a TOP kategóriás ramok teljesítményét????Ha ez így lenne akkor tényleg háváj dizsi napszemüveg kezemben a sörös üveg lenne, és nem kellene 100 ezreket költeni. Már ne is haraguddj, de a kommersz és a ''prémium kategória'' közt akkora a szakadék, hogy csak na. Gyakorlati példát is hozok, mert tudom, hogy szereted :). A mostani kingstonjaim helyére beteszek TCCC-samsungot vagy hynix et vagy akármit a kommersz 10 ropi körüli memókból és majud tudja a 2.5-3-3-8 at 500MHZ-n mint a mostaniak? Eddig nem találkoztam olyan mezei 400as rammal ami ment volna 500on. Másik: az időzítések: Általánosságban ugye ''minél kisebb annál jobb'' az álláspont. egy csomó mezei400as ram nem is működik stabilan 2.5-3-3-8 as időzítéssel, csak 3-3-3-8on. Az enyémek meg megszégyenítőleg 500Mhz-n tudják azt amit a kommerszebb társaik. (Nyilván most azzal ''támadnál'' hogy igenám, de ezek horror árúak. Nyilván meg sem kisérelnék mást mondani, minthogy igazad van, tényleg drága, Nekem pl 2× annyi volt a ramom mitha kommerszből vettem volna 1 GB-otde ezt a brutál tuningpotenciált igeis megfizetem, mert ha nekem minden vágyam, hogy jó gépem legyen akkor arra áldozok is. (már mondtam párszor: szarból várat építeni nem lehet, ha meg valaki úgy érzi sikerült annak őrült mázlia van és annak meg azt mondom, hogy az én apukám úgyis erősebb:):) )
    Ja és mintegy záró akkordként: Ellentétben sok emberrel akár itt a PH!-n én nem azt nézem meg a boltban, hogy mi mennyibe kerül és a legdrágábbat veszem meg, mert biztos az a jó, hanem először kigondolom, mit akarok elérni, milyen követelményeket támasszak a hardverekkel szemben, kigondolom, hogy mi a legjobb párosítás, majd megnézem az árakat és sírva fakadok :)

• Rover623

félisten

válasz #65675776 #4441 üzenetére

a környezetemben elhullott RAMok 2/3-a Kingston

Te hombre...eddig rendes embernek ismertelek, ne játszd el, lécci...:((
    Először azt akartam erre mondani, hogy ez hazugság...de aztán meggyőztem magam, hogy ennyire nem lehet valaki egyszerre buta és rosszindulatú...biztos arról van szó, hogy az általa említett 3-4 éves periódusban látott/hallott mondjuk 6 RAM hibás esetet és ebből 4 Kingston volt...vagy Kingston és Kingmax, elvégre amatőrök gyakran keverik a kettőt.

De most komolyan: van valaki aki elhiszi neked, hogy a világ egyik legnagyobb RAM gyártójának termékei ilyen arányban szarok, amikor ők már akkor élettartam garit adtak a termékeikre amikor nálunk még a kőbe vésett információ megmaradását sem szavatolta senki...?
    Én 11 éve vásárolok Kingston RAM-ot...évente milliós nagyságrendben...és ezalatt 1 spéci modul, 2db KVR és 1db KHX volt hibás!
    Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én nem a sarki fűszeresnél veszem papírzacskóban a krumpli és az articsóka mellé, hanem az egyik első magyarországi disztributor-tól...a másik már nem létezik...:(
    Ha gondolod, szervezek neked exkluzív talit az ügyvezetővel és a kereskedelmi igazgatóval, mondd el nekik is, milyen szar minőségű cumóval kereskednek...de javaslom, hogy valami írásos bizonyítékot is hozz magaddal...
    Nekem van! Ugyanis ha nem cserélem vissza a Kingstonnál (lepapírozva) a memót, akkor csak egyféleképpen lehet megoldani a problémát: hibás Kingston a kukába, működő memcsi saját zsebből finanszírozva be a gépbe.
    Ilyet meg értelmes kereskedő/szervízes nem tesz: minek vegyek pénzért RAM-ot, ha a Kingston ingyen ad másikat...és még elnézést is kér...?
    Persze azt is lehet, hogy a vevővel kifizettetik a csere árát...no de ilyet meg a tisztességes kereskedő/szervízes nem csinál, ugye...?

Aktív témák