Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sturmsoldat
újonc
Igen, frekin kívül minden automatán van. Az időzítésre én is gondoltam, csak eddig nem mertem hozzányúlni, mert nem találtam semmit infót rá, hogy mennyire kéne állítani.
-
sturmsoldat
újonc
AMD Fx 8350-es a processzor(ezt elfelejtettem leírni). Xmp profil pedig csak Intel-el van igaz?
Csak 1066-on hajlandó menni. 1333-on és 1600-on is csipogás és fekete képernyő van..... -
sturmsoldat
újonc
Üdv!
Adott 2*8 giga "Kingston hyperx fury blue hx318c10fk2/16" DDR3-1866mhz-es ram.
Valamiért azonban csak 1066mhz-en indul el velük a gép.
Az alaplap egy "Asus M5A97 R2.0" és ha vissza állítom az eredeti órajelére vagyis 1866mhz-re akkor az újraindulás után csak csipog és fekete a képernyő.Köszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fotók, videók mobillal
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- 8GB DDR2 800MHz PC memória - ÚJ TERMÉK!!!
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest