- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Csao. Van egy regebbi fujitsu laptop. Azt csinalja hogy elindul az xp de a hatterkep jon csak be, aztan kell neki vagy 5 perc mire felall a rendszer. 2 ram van benne egyesevel is kirpobaltam es ugyan ez. Lehet hogy mindket ram a rossz vagy inkabb vinyo problema lesz? Az 512 es rammal gyorsabban bejon mint az 1 gigassal. Az 1 gigasal lehal a gep az 512 vel jo lassan de megy!
-
Kiskokó
veterán
Hello
Lehet hülye kérdés de.
HA sokáig megy a gép mondjuk 1-2 napot folyamatosan egyszerűen elfogy a memória.
Mitől van ez?
A feladatkezelőben az összes program mellett ott van hogy mennyi ramot használ de az alig van pár száz mega de ha átmegyek a teljesitmény fülre akkor a ram kihasználtásga 95% és kb 10 mega van szabadon és tiszta lassú a gép pedig kb semmi se megy.
Ilyenkor csak újrainditás a megoldás van valahogy lehet nullázni vagy kezelni ezt ?Nem értek hozzá.
Köszönöm
üdv -
Kiskokó
veterán
válasz
Gyuri27 #26886 üzenetére
Nagyon jó még jó hogy nem vettem meg csak próbának hoztam el.
Akkor ez a 4 2 dualban sose fog menni együtt ?
Pedig jó lenne mert a win7 nagyon fogj a gépet és amig az XPn hibátlanul ment a TDU addig a win7alatt szaggat de kegyetlenül.Esetleg win7ben tudok állitnai hogy kevesebb memóriát egyen ?
-
Kiskokó
veterán
Hello
Van 2x1gb Geil ddr2 800mhz ramom semmi bajuk.
gondotlam veszek bele még 2őt
ez kingmax 2x1gb ddr2 800mhz.. raknám be erre nem indul a gép..
a két geil működik egyben a két kingmax működik egyben de ha minda 4et berakom akkor a fenéért se akar elindulni (win7)
2geil mellé raktam egy kingmaxot az egyik slotba el se indult a gép. amásikban elindult az everest látta is a ramot mint slotban egység de mint memória nem ismerte fel szal ugyanugy 2t irt az evrest is.
helpppp
miért nem megy a 4 egyben
köszi előlre is -
Kiskokó
veterán
válasz
greatchaos #10669 üzenetére
Ja az még nem lett frissitve
CORSAIR - ValueSelect 2048Mb DDR 400Mhz KIT -van már a gépben.
Az alaplap pedig MSI PM8M-VGyuri: utánanézek neki.
az alapbeállitásnak pedig azrt értem hogy én soha nem nyúltam hozzá.. szal teljesen alap.megnéztem de everestben nem irja a feszültségét.
-
Kiskokó
veterán
válasz
FehérHolló #10664 üzenetére
ja igaz.. szóval a RAM sipol.. de nem ugy sipol mithogy te gondolod....
eddig sose csinálta gép csak smot ezel a két uj rammal.
Gyurinak. Semmi beállitás minden alap Tuning soha se volt még kipróbálva se !!
eza a spiolás meg nem tudo mhogy mondjamm.. pl ... Nokia töltök is sipolnak ha áramr krakod és nem azé mert va nrajta hangszóró hanem a "tranziszot")ehet nem az de abban is sipol valami ) sipol valamirért- remélem értitek. -
Kiskokó
veterán
erre segitséget várok köszi
[link] -
Kiskokó
veterán
Copy Paste
Hello
Nemtudom hogy a Tápommal van-e baj jólene ha segitetnétek.
kb 3 órás friss az uj windows de agép ugyanugy mint eddig van amikor nap 2szeris van amikor csak 2naponta egyzser de magától ujraindul.ELösszöratúlmelegedésre gondoltam e az nemlehet.
A Alaplap uj ésa régivel is cisnálta azzal sem lehet gond (MSI PM8M-V)
Talán van egy hibás ramom de ez nem biztos az okozhat iylen probléát?? vagy lehetne valmiel ellenőrizni hoyg ez a hibás e.
Ha ez sem akkor utoljárra a Noname 500Wos táő marad de ezelőtt a gyári 300Wos Noname el is ez volt szóval nemtudom.
én a ramra gyanakszok
Emellet néha cisnál oylat agép hogy amikor töltödne be a rendszer amikro inditom agépe az elején emgál fekete képernyővel ami üres cska azelején egy kurzor villog mint a dosokbananno és megál..
köszi a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest