- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Az a poén hogy inditottam csökkentettben és úgyis blue screen volt. Most meg kb 1 órája bent vagyok és semmi. Igaz nem is játszottam semmivel. Az lehet még hogyha sokat bütyköltem biosban és még az elemet is kiszedtem lapból akkor az ATI driver is okozhatja ezt? Tehát újra kéne rakni azt? /semmi gondom nem volt eddig a vga-val de sokan irják hogy ezt a fajta kékhalált vga driver is okozhatja már/
-
-
Bloodaxe
aktív tag
a két modult már cserélgettem mindenféle lehetséges variációban, külön külön is megnéztem, működött. catalystból a 12.6 van fent, gyanakodtam rá én is, eltávolítottam, majd felraktam a 12.3-at (amit először raktam fel és ment a 4gb), de akkor is 1,98 at írt. másik vga-val sajnos nincs lehetőségem tesztelni. Próbáltam az elemet kivenni-visszatenni, uefi deafultot is állítottam már :S
-
Balage1979
csendes tag
hi
Banditnál lehet kapni (brutto árak)
DDR2 PC6400 800MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT 2DB (SPD: 4-4-4-12, Retail, Heat Spreader: 8 Layer PCB with LED) 16 820 Ft Élettart.
DDR2 PC6400 800MHz 4GB GEIL BLACK DRAGON KIT 4DB (SPD: 4-4-4-12, Retail, Heat Spreader: 8 Layer PCB with LED) 29 642 Ft Élettart.nem reklámozni akarom, úgyhogy gianninál is nézzél szét neki is vannak hasonlók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged