- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Memora
üzenetére
- speciális eszközök nélkül sehogy
- automatikusan látni fogja és ráérsz utána állitgatni
- nyilván érdemes hogy ismerősen mozogj a biosban
- bele
- előfordulhat. attól hogy ugyanaz a neve és a tipusa még nem biztos h a memória csippek is ugyanattól a gyártótól vannak. ez lutri, kipróbálod és kiderül.
- ha elindul a gép akkor dual chennelben is müködni fog, ha a modulok nem szeretik egymást akkor eleve nem nagyon fog elindulni vagy lejjebb veszi a ramok sebességét.
- nem tud quad channelben menni. -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Memora
üzenetére
Nem biztos, de szerintem az, hogy nincs ott az a plusz A betű nem sokat számít:
[link]
Helyi bolt és szoktam nézegetni az oldalukat és találtam. Szóval szerintem mivel majdnem ugyan az a típusjelzés (2 betű eltérés), szerintem csak egy újabb verzió és jó lesz mellé. Javítsatok ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002