- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
fudi2002 #66321 üzenetére
Amíg koppon jár, addig sajnos változás nem igen van.
Akkor már van, amikor nem teljes szakaszon van gpu limit.
Én tegnap a 3080-as gépemmel méregettem, de ez mindig belerondított. A mai játékok még egy "csúcs" vga-val is elhasalnak, nemhogy a 3080 kártyámmal.
Csak úgy tudom összevetni, hogy a DDR5 gépemet lemérem azonos windows-on, ill. azonos proci tulajdonságokkal, aztán vga kivesz, másik ugyanilyen csak DDR4-es gépbe berak, azon szintén lemérem.
Ez egyszerűnek hangzik, csak a 3080 vízhűtéses a DDR4-esben, le kell bontanom teszt idejére.
Most minden bench-ből beszereztem a legfrissebbeket, szerelni kéne.
A 720p low sem rossz, csak sokan abba kötnek bele, hogy az nem a játékban elérhető fps. Ezt mondjuk senki sem állítja, inkább pontoknak kell tekinteni.
Van más is, ami a very high mellett szól.
Pl. az x3d bazikess 720 low-on érthető okokból elhúz, de amikor 1440 very high, highest, ultra, stb., de még nincs gpu limit sem egy erős vga mellett, eltűnik a bazikess előnye.
Gpu limit ellen lehet tenni a dlss használatával, csak maradjon meg a legmagasabb grafikai beállítás.
Majd ezeket összejátszom.
X3D nem lesz, nem hinném, hogy bárkit is bele lehet vonni egy ilyenbe.
De a DDR4 Vs. DDR5-öt Intel alatt precízen meg tudom csinálni.
Itt van még a 8400-es G.Skill, azzal felírtam a hozzá tartozó időket annó. Illetve 5600-tól feljegyeztem, dokumentáltam mindent.
XMP-t meg könnyen csinálok, vagyis a lap mecsinálja a főidők megadásával. Lazák, de az XMP-k azok olyanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- nVidia tulajok OFF topikja
- Delta Force (2024)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 Intel XMP INGYEN FOXPOST
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest