- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
koko52 #59544 üzenetére
Már megint csak a félreértelmezés és nem csak tőled. Egy szóval sem írtam hogy a ram vezérlő az alaplapban van!!!44!4!!!. Egyetlen.Szóval.Sem! Ha visszakeresel a topicban mindig is úgy írtam le ahogy Te is írod...
Az hogy Te összekapcsoltad az a te hibás olvasatod. Annyit írtam az alaplappal kapcsolatban csak és kizárólag hogy ez egy maximum dual channeles lap, akkor is ha csak 4 modult rak bele, mert sokan ezt nem tudják, akkor sem ha le van írva vásárláskor. Biztonságképpen hívtam fel a figyelmet hogy nem fog quad channelt kapni, tehát a 4 modulos kiszerelés egyetlen értelmét nem tudja élvezni. Bár ez esetben a kolléga valóban úgy tette fel a kérdést, mint aki ezzel legalább tisztában van, de a következő érkező aki csak olvasni jön nem biztos.
Ennyire ne legyél már write only módban, mielőtt ketten is elkezdtetek engem félreértelmezni, feltett a kolléga egy második kérdést a 2 vs 4 modul használatával kapcsolatban a #59539-es hsz-ben, amire viszont egyikőtöktől sem érkezett válasz, bezzeg a belém kötés az ment....ja miután megválaszoltam, valóban megkapta a választ.
A 3., hogy azért írtam úgy ahogy, mert ahogy te is írod sokan meglátják a cpu-z-ben, a "Memory" fülön a DRAM frequency-nél a ram modul egyenként aktuális mhz értéket, megijednek, aztán bejönnek ide kérdezni hogy miért fele annyi mint kéne. Ezt akartam megelőzni. De az hogy nem feltételezed ezt, hanem csak a hülyeséget feltételezed, az nem az én hiányosságom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest