Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz koko52 #59544 üzenetére

Már megint csak a félreértelmezés és nem csak tőled. Egy szóval sem írtam hogy a ram vezérlő az alaplapban van!!!44!4!!!. Egyetlen.Szóval.Sem! Ha visszakeresel a topicban mindig is úgy írtam le ahogy Te is írod...

Az hogy Te összekapcsoltad az a te hibás olvasatod. Annyit írtam az alaplappal kapcsolatban csak és kizárólag hogy ez egy maximum dual channeles lap, akkor is ha csak 4 modult rak bele, mert sokan ezt nem tudják, akkor sem ha le van írva vásárláskor. Biztonságképpen hívtam fel a figyelmet hogy nem fog quad channelt kapni, tehát a 4 modulos kiszerelés egyetlen értelmét nem tudja élvezni. Bár ez esetben a kolléga valóban úgy tette fel a kérdést, mint aki ezzel legalább tisztában van, de a következő érkező aki csak olvasni jön nem biztos.

Ennyire ne legyél már write only módban, mielőtt ketten is elkezdtetek engem félreértelmezni, feltett a kolléga egy második kérdést a 2 vs 4 modul használatával kapcsolatban a #59539-es hsz-ben, amire viszont egyikőtöktől sem érkezett válasz, bezzeg a belém kötés az ment....ja miután megválaszoltam, valóban megkapta a választ.

A 3., hogy azért írtam úgy ahogy, mert ahogy te is írod sokan meglátják a cpu-z-ben, a "Memory" fülön a DRAM frequency-nél a ram modul egyenként aktuális mhz értéket, megijednek, aztán bejönnek ide kérdezni hogy miért fele annyi mint kéne. Ezt akartam megelőzni. De az hogy nem feltételezed ezt, hanem csak a hülyeséget feltételezed, az nem az én hiányosságom.

Új hozzászólás Aktív témák