- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
PROTRON
üzenetére
Igen, te, meg én, meg a többiek itt ezt lehet hogy tudják.
De átlag Józsi, aki felcsap egy webshopot mit fog látni?
A memória mennyiségét, hogy rated xxxx MHZ meg az árat és ennyi kb.
Sehol sem írják és nem is figyelmeztetnek ilyen limitációkra.Most komolyan, ilyen hirdetések alapján kinek kellene arra gondolnia, hogy jaaa, hülyegyerek, hát nem is fog annyin menni, amit ráírnak, mert ezért meg azért, meg amazért.
Más kérdés, hogy átlag Józsi addig sem fog eljutni az esetek 95%-ban, hogy megnézze mennyin fut éppen és hogy bemenjen a biosba ikszempézni.Igaz, a gyártók talán védhetik magukat, hogy hát ők pedig leírják ezeket, de én még egyetlen boltban/webshopban sem láttam egy mondattal sem megemlítve, hogy 'A termék feltüntetett értékeket nem biztos, hogy minden körülmények között tudja teljesíteni. Garanciális működés az adott processzorok támogatott sebességein lehetséges." Vagy valami hasonló.
Én értek mindent, tényleg. De ez a gyakorlat továbbra is azt gondolom, hogy etikátlan, hovatovább jogsértő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 32GB DDR5 laptop ram csak 1-1db
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002