-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecus11
tag
válasz
MK VII #46709 üzenetére
IGEN MOSTMÁR VÁGOM AZ 1 ILL 2 OLDALAS KÉRDÉST DE ÉN EBBŐL A 2 OLDALASBÓL SZERETNÉM HASZNÁLNI MINDKETTŐT MERT EZEK 2GB-OSAK AZ 1GB -OSAKAT SZERINTEM FELESLEGES MELLÉJÜK RAKNI.SZOVAL A 2DB 2GB-OS 2 OLDALAST MELYIK SLOTBA RAKJAM HOGY DUÁLBAN MENJEN?bocsi a CAPS LOCK-ért! a 2gb-oshoz megvan a párja csak mikor beraktam mellé becsipogott és nem indult,csak a venti pörgött veszettül
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest