- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #44821 üzenetére
Nem. 1333 9-9-9-24 2T-ben indul 1,5V-on mert ennyivan az SPD-jébe írva. H az xmp engedélyezve van akkor 1600 9-9-9-24 2T-ben indul viszont.
Igen.
Nem feltétlen, lehet csak terhelésre dobja el magát. Vagy szintetikus teszttel nézed a stabilitást vagy valós alaklmazással.
Én azt szoktam javasolni, hogy azzal tesztelj amire használod a gépet. Ha játszol akkor játékkal, ha renderelsz akkor rendereléssel, stb.
Nekem pl 1600 CL8 2T-s ramom van de minden játékban stabil 1600 CL8 1T-ben is ezért úgy van. Nem érdekel, hogy nem Prime/Linx stabil mert nem azokat tolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest