- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sbalazs80
üzenetére
Mivel k8-t használok 750 5-4-4-12 1,95v. De hajtottam 4-4-3-10-n is 2.1v-n. Mivel a lapom matx és így a bordák össze érnek nem erölködtem.
Viszont hajtottam g31-s lapban 2x2 giga kaszást is 1066-n (ugyanazok a chipek mint a plainumon) amivel szintén "nem volt gond". Azon kivül, hogy csak 200-s fsb-n és 266-n 4-s szorzóval volt stabil a lap.
Másnak is volt kisebb nagyobb gondja giga lapok mem kezelésével. Sajna gigéknál vagy elsöre jóra csinálnak valamit vagy lehet várni a biosokat. Az a baj náluk, hogy egy témára sok lapot adnak ki + reveket. Én pl február óta várok biosra. Szóval nem kell agyon sztárolni a gigát (mint ahogyan azt sokan teszik). Próbálj ismerőssel ramot cserélni. Nézd meg az ő ramja a te gépedben mit csinál és a tied az ővében (lehetőleg ne giga lapja legyen). Ha nála megy a ram akkor adhatsz egy puszit a lapodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- GTA V
- További aktív témák...
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Elkelt - HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo TAB M11 tablet
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002