- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
válasz
Panthera #19863 üzenetére
Na most jövök otthonról. Ne írt semmi error-t. Viszont egy system info tool progival megnéztem mit ír a RAM-ról, azt írja PC2100. A 133-as MHz-en túl, most már ez is izgat miért nem PC3200. Nézegettem a FSB-t is de ha tudom, hogy kérdezni fogod megjegyzem.
Ha jól emlékszem majdnem minden [auto]-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Star Trek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Macska topik
- Ubuntu Linux
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest