-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Qru. Benne van egy bootolható HDD, amire raktam win98-at, ezen van 7es DOS, ez OK. De nincs olyan memtest, (vagy én vok a láma) amit fogok, és elindítok DOS alatt. Ehhez kellene nekem egy exe v com, vagy mittomén. De lehet láma vagyok, de nem találtam
Szóval közelítünk
ja nekem ez speciel nem tesztelésre kell, azt akarom megnézni, hogy konkrétan a memtest milyen infot ír ki az adott modulról. Mert egy elég hihetetlen infot kaptam, és utána akarok járni, de ez hosszú itt most.de nekem az is jó, ha valahogyan az USB pendrive image filet át tudom lökni a vinyóra, de ezt nem tom hogyan lehetne, a memtest installere, eleve csak removable-t enged targetnek
tehát bármi, ami felbootol és elindítja a memtestet AZ JÓ!
csak nem tudom mi az ami jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz Xiaomi 16
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz - Alza garancia
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest