Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PrometheusX
aktív tag
Semmi gond - egyáltalán nem fordult meg a fejemben hogy hibáztassalak, ne aggódj.
Ilyen a sóbiznisz sajnos.Mikor megszereztem a progit, a kulcsomat elmentettem, és most azzal sikerült regisztrálni újra a programot. Általában úgy próbálok hozzáállni az ilyen dolgokhoz, hogy legyen valami támpontom, amire vissza tudok állni, mint most is. Az az igazság hogy nem lepett meg a giveaway stílusa (tehát hogy aktiválás után 5 kerek napom van
), ilyet már csinál az Auslogics korábban (visszavonták, nem azt az időt adták amit mondtak, stb.). Szóval számítottam erre is, hiteltelenné váltak a szememben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ilyen a sóbiznisz sajnos.
), ilyet már csinál az Auslogics korábban (visszavonták, nem azt az időt adták amit mondtak, stb.). Szóval számítottam erre is, hiteltelenné váltak a szememben.