Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
SoftOrbits programjait kerülöm. Anno volt olyan, hogy beaktiváltad a giveawayt, jó volt, aztán egyik nap "kiaktiválódott" és pislogtál,. hogy mi van? Nem egy év vagy hat hónap után, hanem random. Oké, volt olyan akciójuk, ha írsz a programjukról, kapsz egy komplett programcsomagot tőlük. Megtettem, oké. Erre bejátszották azt, hogy hiába adtak lifetime licenct, közölték, hogy főverzióra nem él, de amit adtak, azt lifetime használhatom. Plusz amikor frissítés volt, megint kiaktiválódott a lifetime licenc, úgy kellett nekik szólni, hogy hát küldjenek már új kódot. Na innentől mennek a sunyiba, elegem volt az aktiválós vacakolásból.
Ennél már csak egy cég van, amit jobban utálok, az AVS4YOU: ott is megvettem a legnagyobb licenct, ami eleve csak egy gépre szól, de az összes programjukhoz. Ez még nem is baj, de amikor a régi gépet lecseréltem, és szóltam nekik, hogy akkor átrakom és aktiváljuk át, közölték, hogy akkor vegyem meg újra. Azóta amikor évi egy-két akciót küldenek, rákérdezek, hátha változott a licencelésük, de nem. Szóval azt a céget is kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Piper3D látványtervező szoftver
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest