Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
knifemaster
üzenetére
Én a lenolajat nem igazán ajánlanám. Ugyanis ez egy száradóolaj, ami azt jelenti, ha le van kenve vele valami, akkor a benne levő telítetlen kötések a levegőn oxidálódnak, miközben mindenféle gyanús polimer kialakul. Az még hagyján, hogy a száradás kezdetén ragadni fog, mint őrült, és minden porszemet megfog. De ha nem elég vékony, akkor ráncos is lesz
Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal