- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark (2013) eredmények
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
knifemaster
üzenetére
Én a lenolajat nem igazán ajánlanám. Ugyanis ez egy száradóolaj, ami azt jelenti, ha le van kenve vele valami, akkor a benne levő telítetlen kötések a levegőn oxidálódnak, miközben mindenféle gyanús polimer kialakul. Az még hagyján, hogy a száradás kezdetén ragadni fog, mint őrült, és minden porszemet megfog. De ha nem elég vékony, akkor ráncos is lesz
Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal