- Projektor topic
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
knifemaster
üzenetére
Én a lenolajat nem igazán ajánlanám. Ugyanis ez egy száradóolaj, ami azt jelenti, ha le van kenve vele valami, akkor a benne levő telítetlen kötések a levegőn oxidálódnak, miközben mindenféle gyanús polimer kialakul. Az még hagyján, hogy a száradás kezdetén ragadni fog, mint őrült, és minden porszemet megfog. De ha nem elég vékony, akkor ráncos is lesz
Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal