Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
knifemaster
üzenetére
Én a lenolajat nem igazán ajánlanám. Ugyanis ez egy száradóolaj, ami azt jelenti, ha le van kenve vele valami, akkor a benne levő telítetlen kötések a levegőn oxidálódnak, miközben mindenféle gyanús polimer kialakul. Az még hagyján, hogy a száradás kezdetén ragadni fog, mint őrült, és minden porszemet megfog. De ha nem elég vékony, akkor ráncos is lesz
Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ja, és mivel a vége egy térhálós cucc, le se tudod szedni. Mindemellett sárgás színű, tehát víztiszta plexire én nem ajánlanám. Talán szakboltban lehet kapni kifejezetten plexihez polírpasztát, aztán puha ronggyal neki lehet esni. Esetleg polírkoronggal