Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RAiN91

őstag

Sziasztok,

van egy okosotthon rendszerem Home Assistant-tal, egy Dell Wyse vékonykliensen. A CPU egy ilyen: Intel Cherry Trail x5 Z-8350 (1.44 GHz Quad Core) és egy SSD-n vannak a tartalmak és a rendszer.

Home Assistantnak van Plex Server bővítménye, felraktam, működik. A TV egy Philips, Saphi rendszerrel, melyre szerencsére van Plex kliens, le is játssza a filmet, viszont akad. Nem úgy akad, mintha rossz lenne, hanem inkább úgy, mintha mindig pufferelné. 1 másodpercet megy, 2-t nem. Elég sok mindent próbáltam átállítani:

- Próbáltam úgy, hogy TV-n a plex online felhasználóm beléptem
    - próbáltam úgy, hogy nem léptem be az online fiókba, a szerveren hozzáadtam az engedély nélküli IP-k hez a TV-t
    - beállítottam a kliensen, hogy eredeti minőségbe játssza le (bár ez alapbeállítás)
    - a szerveren beállítottam, hogy tiltsa le a konvertálást. Ilyenkor le sem tudta játszani a kliens a filmet, kevés CPU-ra hivatkozva

A Plex alapból úgy működik, hogy a szerverem netre feltolja a tartalmat, és onnan húzza le, még akkor is, ha belső hálózaton vannak a filmek?

Gyenge a Dell Wyse vékonykliens? Csak azért gondolom, hogy nem, mert Raspberry-n is szokták ezt futtatni, és gondolom az sem izmosabb?

Új hozzászólás Aktív témák