Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Üdvözletem, afelöl érdeklődnék, hogy van-e oylasvalaki aki tudna nekem segíteni plexiből azaz plexivel csodákat tenni, a ház oldallapjával szeretnék játszadozni valahogy, de azt nem akarom hogy valami sufnituning szemét legyen a végeredmény, ezért gondoltam hogy segítséget kérnék valakitől a kivitelezésben, meg akár új ötletek után is, persze fizetnék érte, no nem 5-10 ezer forintokat

szerk1: és az os érdenekelne, sőt ez a legfontosabb, hogy hol tudnék hozzájutni plexilaphoz max 45*40 -re van szükségem, és esetleg oylan hely ahol mréetre szablyák meg lyukakat fúrnak bele és így csilivilin kapom meg, és mondjuk nem 15k -t kérnek mindenzért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs