-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabor9991
őstag
válasz Landsmann #73993 üzenetére
[Ezen] az alkalmazáson keresztül lehet a kamerákat elérni, telenortól van 3 adatkártya amivel nem működik és van egy sima feltöltőkártya amit tesztelés miatt vettem na azzal se működik.
Másik két szolgáltató mobilnetjével vagy az itthoni vezetékes nettel működik normálisan.
Ezért gondoltam, hogy a Telenor talán segíthet, de nem.[ Szerkesztve ]
-
csabaspecial
tag
válasz Landsmann #73631 üzenetére
ezt értem idáig , figyu aggodalomra semmi ok! ha ők emailt küldenek pl számláról akkor írásos nyoma van , vagy annak kell(ene) lennie. Ha jól veszem ki az írásodból ,ezek szerint a Telenor hibázott elvileg és nem te. Garanciához mondjuk nem a számla kell, hanem a garancilevél, a másodikat lehet pótolni utólag is , de most már csak abban az üzletben ahol vetted. Netes rendelésnél nem tudom hogy ez hogyan müködik
-
veterán
válasz Landsmann #73579 üzenetére
Ezer hála. Ezt nem tudtam eddig de valóban működik ( azonnal). A50, SIM1 voda, SIM 2 telekom. Telenor SIM em most nincs de szerintem ez ugyanúgy működik. kép link
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
snooze
veterán
válasz Landsmann #73547 üzenetére
az utolso mondat a lényeg..
"Tudjuk, hogy most jól jönnek az extra gigák, ezért 1000 forintos kedvezményes áron 1GB helyett 1+99GB Hipernet jár neked új, egyszeri adatjegyünkkel. Az ajánlatot 2020. május 31-ig tudod megrendelni, akár többször is."
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
tomp
félisten
-
viktorhu
veterán
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #71841 üzenetére
-105dBm mellett a GSM-nek még mennie kellene. Nincs VoLTE a telefonodon?
Illetve merre vagy? Ma Borsodban voltak/vannak gondok. Köhög a Miskolci "alközpont" így érinti az egész észak-keleti régiót.TeeJay
Nálad sima 2CA van a szokásos "fővárosi" 225/75Mbittel. Mármint a 2CA konfig annyira képes.
Találtam a belvárosban még 3CA-t. A bazilika melletti Bank Centeren nem merték átállítani a bázist.
Bank Center
248/51Mbit volt délután 4-kor. Itt a 3CA alap konfig 375/75Mbitre képes. -
tomp
félisten
válasz Landsmann #71478 üzenetére
Vagy átállították a sugárzót másik irányba vagy a közeli GSM bázist lekapcsolták.
martonl
Kapacitásbővítés 3G-nél nem lesz. Sőt! Csökkentés lesz ahogyan 2100MHz-ről átrakják 900MHz-re. Mármint a sávszél csökkenni fog a felére de cserébe nagyobb lesz a lefedett terület. 2G-n esetleg a jövőben megszűnik az EDGE és csak GPRS marad.
Ahogy látjuk maradt a 2100MHz! Érdekes, hogy nincs erről semmi infó az NMHH oldalán mint hivatalos hír, megállapodás... -
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
válasz Landsmann #71322 üzenetére
Még egyszer: nem dual aktív a készülék, így nem tud más simet használni az adatkapcsolathoz hívás közben, csak amelyiken épp a hívás megy. A másik sim olyankor nem elérhető és internetezni sem tud.
Forgalomfigyelő alkalmazással meg kellene nézni, hogy milyen alkalmazás hova forgalmaz, de ha a telefonod forgalomszámlálója mutatja a megtörtént adatforgalmat, akkor annak a szolgáltatóhz semmi köze nincsen.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Landsmann #71274 üzenetére
Nincs beállítva hogy híváskor váltson át a hívást intéző sim netére? Nálam P30 Pron ezt csinálja. Váltson adatkapcsolatot hívás közben a menüben a neve. Bár az adatmennyiség akkor is sok, viszont emiatt átállhat másik netre. Bár wifi mellett nem kellene.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
válasz Landsmann #71265 üzenetére
Figyu. Nekem van olyan a telefonomban gyarilag, hogy felismeri a szamokat, egy ismeretlen szam hivasakor netrol nez adatbazist, hogy vajon ki lehet. Erre gondolok meg, hogy az dolgozik a hatterben. Ez lehet egyket mega, de nem 51.
Szerkv nekem 1 Mb fogyott emiatt 3 honap alatt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Landsmann #71259 üzenetére
Nem akarok belevau, de nem lehet, hogy a hívásod VoLTE volt, és ezt számolta a Telenor?
Azt hiszem, Huawei készüléked van, az nem feltétlen jelzi a VoLTE-t.Mert ez megmagyarázná azt is, hogy miért nem számolta a MyTelenor az adatot, még ha fel is tűnette a fogyást a részletező.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #70191 üzenetére
Na ebben a helyzetben VoLTE-n fel sem tűnt volna, hogy kiesett a 2G/3G. Amúgy full Telenoros bázison is kieshet úgy a 2G/3G, hogy mellette a 4G tökéletesen megy mivel a 4G teljesen különálló hálózati elemekkel üzemel "odabent". Ha csak nem a bázis optikáját/mikróját csapják le. Már nem is tudom mikor volt a telefon 3G-n.
snooze
Na igen ez egy jó kérdés. Gondolom a céges ügyfeleket értesítik. Na de a lakossági ügyfelek... Hát tessenek hetente ránézni a telenor honlapjára.
Nálunk a céges belső vezetékes telefonhálózatot a Vodafone most telepíti át egyik épületünkből a másikba. Hónapok óta sz@r... Inkább mobilról hívjuk egymást...[ Szerkesztve ]
-
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #69551 üzenetére
Az mindegy, hogy a telefonon be van e kapcsolva. Attól még nem kap IMS APN-t.
Utána olvasva minden nem VoLTE-s kártya először a ZMSS1-re kerülne de a pillanatnyi kihasználtság dönti el végül, hogy hová kerül. VoLTE-s kártyák elsődleges helye a 2-es. Akinél VoLTE alatt is "1" ott valami furcsaság van. Talán a dunántúli router-ZMSS2 között eltűnt a kapcsolat így a hálózat befixálta a Budafoki utat azaz a 2-t.p2pp
4G IP adatátviteli nehézségek vannak ha már a VoLTE is rossz volt. A bázisállomás hiába veszi előre a prioritásban a VoLTE adatot és biztosít neki sokkal nagyobb erőforrást ha az IP kapcsolata bugzik.
3G azért jó mivel az teljesen külön megy, külön IP vonalon. A hívás pedig független az adattól. Azaz 3G-n létre jöhet olyan jelenség ami miatt 3G adatkapcsolat nincs de hívás az tökéletes. -
tomp
félisten
válasz Landsmann #68563 üzenetére
Csak akkor lesz hivatalos támogatás ha a Telenor ezt külön kéri. Ha nem, akkor a gyártó ezt nem fogja megtenni. Tárcsázó kóddal kikapcsolható a szolgáltatói szűrés és akkor megy is a VoLTE.
ish4d0w
Írtam a telenornak, hogy a OnePlus mikor lesz támogatott. Több országban támogatja a Telenor a OnePlus-t. Még PPF-es Telenor is van közte. Nos megírták, hogy NEM lesz támogatott mivel nem forgalmazzák. Kész. Pont.
Közben kértünk infót a OnePlustól is. Kiderült, hogy van egy központi irodájuk Budapesten és igen tudják a VoLTE igényt. Rajta vannak a dolgon! Nem hivatalosan meg lesz oldva, azaz nem lesz alapból VoLTE kapcsoló de elő lehet majd hozni a FactoryMode-ban. Telekom és Vodafone esetén már megy. Telekom kártyával a német "DT-VoLTE" konfigurációs profilt használja a telefon, voda kártyával a holland Vodafone VoLTE profilt. Már csak a Telenor és a Digi hiányzik.
Telefonban ott van a Dán és a Svéd Telenor profilja is. Sőt van ROW is. Csak társítani kell a hazai Telenor kártyát valamelyik profilhoz és menni fog.
Szóval hamarabb lesz a gyártó által nem hivatalos támogatás mint a szolgáltató által...
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...