-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Az igazat megvallva nem gondoltam volna, hogy ennyien rám írtok privátban.
Nem történt semmi olyan negatív dolog az életemben, ami miatt sürgősen meg kell válnom a cuccaimtól (legalábbis remélem).
Egyébként elég röhejes oka van:
Tavaly vettem egy házat, idén pedig (egy hete) neki is álltunk a fürdőszoba felújításának, plusz új fűtésrendszer...
Ahogy az lenni szokott, szépen jöttek elő a gondok a munkák során (elb.szták anno a fürdőben a csatornázást és totál alámosta a házat)
Ráadásul a fürdőszoba alatt - is - régen pince volt, amit feltöltöttek földdel és nem lett ledöngölve... Nem gondoltam volna, hogy ekkora sz.pás lesz a házzal. Ezek meg mind a bontás során jönnek elő.
Hál' Istennek van félretéve pénzem, de még nem tudom, hogy mennyi lesz a vége a dolognak. Jövőre meg esküvő. Jó lenne, ha maradna pénzmag.
Ezért is hajlok arra, hogy megválok a felszerelésemtől - ami nagyon nem megy könnyen.
Természetesen ez most nem hirdetés akar lenni, egyelőre nem is teszem fel a dolgaimat.
A cuccom amúgy:
-Nikon D7100
-35 f/1.8 dx
-Tokina 11-16 f/2.8 - első szériás (motoros váz kell az AF-hez)
-Nikon 70-210 f/4 Series E
-Helios 44-2 Zebra + lencse nélküli adapter
-Sekonic L-208 fénymérő
-Yongnuo 565 vaku
-Polaroid 55mm CPL szűrő
-Manfrotto Compact Action állvány
-utángyártott infra kioldóPár fórumtárs már érdeklődött 1-1 adott dolog miatt, természetesen ha aktualizálódik a dolog, akkor "előnyt" élveznek és addig nem hirdetek semmit.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Projektor topic
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Külpolitika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- További aktív témák...
Állásajánlatok