Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Tomate
veterán
Ma beruháztam életem első tükörreflexes gépére egy D50 személyében. Ez a használati útmutató magyar? Ugyan az van benne mint az angolban? Csak mert akkor vennék egyet...
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz Zoli bácsi #10354 üzenetére
Most kaptam egy privit, van egy srácnak D50-es leírása és elküldi.
-
Tomate
veterán
Hol lehet szenzort tisztíttatni? A D50-em már igencsak koszos sajnos és ez a képeken is látszik. Árban mire számítsak? Köszi!
-
Tomate
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Megkértek, hogy jövőhét szombaton (18-án) szalagavatón csináljak képeket egy lányról. Mondtam, hogy rendben, viszont nem rendelkezem vakuval ami nélkül igen nehezen tudnék kiadni normális munkát a kezeim közül. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki esetleg egy este erejéig el tudna látni egy vakuval, hogy megcsinálhassam a képeket? Bármilyen megoldás érdekelne. Természetesen tudatában vagyok, hogy egy vaku nem 2 fillér, nem is kéne profi cucc, teljesen megfelelne egy olcsóbb kategóriás is. Kauciót vagy cserébe valamit hajlandó vagyok letenni, vagy bizonyos témákban segítségnyújtást tudnék adni cserébe én is. Természetesen vigyáznék rá mint a szemem fényére. Nikon D50-re kellene a szerkezet. Tényleg minden megoldás érdekelne, mind vaku mind megállapodás terén.[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
NIKON D3000-nél hogy tudom a távvezérlőt engedélyezni? Mert alaphelyzetben nem veszi.
-
Tomate
veterán
A P7000-es aksija és a D3100-é 1:1-ben megegyezik?
-
Tomate
veterán
Az rokonaim által Kecskeméten az extremedigitalban vásárolt Nikon D3000-et ha elviszem a Bp-i nikon szervizbe foglalkoznak majd vele ugye? ( Gari van!) + Elvinném az én D50-emet is egy szenzortisztításra. Mennyibe kerül egy szenzortisztítás és mennyi idő alatt van meg? Köszi!
-
Tomate
veterán
Ha minden igaz holnap veszek egy 1 hónapos 300expós garis D90-et ugyancsak pár kattintás erejéig használt 50mm f1/8-al, egy Sigma 70-300 DG APO P/AF objektívvel és egy kit VR-es 18-55-el + táska. Mindez 215e Jó vételnek tűnik nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomate
veterán
Nálam a cucc 1 hónapnál semmi nem idősebb. Igazából nem is volt használva a készlet. A Sigma 70-300 két hetes, a 50/1,8 1 hónapos és a váz is egy hónapos. Minden full gari, doboz meg papírok.
-
Tomate
veterán
válasz Real_Necro #22773 üzenetére
Nekem most 2 csomagom is 30+ napos és egy angol csomag is már +12 napos ami Angliából már gáz. 2-3 hét alatt szinte minden meg kéne hogy jöjjön. De volt 1 extrém 2 hónapos esetem. Már lemondtam volna, az értékelések közül is eltűnt és megjött. Mundjuk én már rengetegszer vettem ebayen meg Dhgaten és eddig minden ok volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Nem nagyon találok infót a Tamron SP AF24-135mm f/3.5-5.6 AD objektívról. Egy csereüzlet tárgya lenne. Milyen áron megy egy jó állapotú használt?
-
Tomate
veterán
Ajánlom olvasgatni jókat ír barátunk.
-
Tomate
veterán
Valószínűleg azért is szar mert béna vagyok még a témához. Tényleg ez az első videóm amit csináltam vele, ráadásul 50mm-en és az elején még sétáltam is. Állványról, tapasztalattal már azért lehet jókat csinálni vele szerintem.
Szél lesz az a lihegés
mod: Hát az mégis lihegés... Pisztolyt tartottak a fejemhez, hogy csináljak videót[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Mi a véleményetek,
-Nikon 18-70 mm 1/3.5-4.5 AF-S DX G IF-ED
-Vagy inkább 18-55 VR
A 18-55VR van most de, van nálam kölcsönben egy ilyen 18-70es optika és megtetszett. Jobb üveg mint a 18-55 nem?
-
Tomate
veterán
Tudtok olyan oldalt, helyet ahol jó áron lehet bérelni Nikon objektívet? Barátnőmnek lesz 2 hét múlva a szalagavatója és egy normális fényerős (fix, tele?) objektív hiányzik, amivel jó képeket tudnék lőni. A Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD Macro obim nem a legideálisabb, a fix 50-es használata pedig erősen behatárolt. Egy 2,8-as fix 180-as pl tetszene. Sajnos obivásárásra nem igazán fussa manapság. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz Kleroo #37861 üzenetére
Sajnos itt bukik el a történet... Azért nem veszek obit mert nincs pénzem. Ezt azt jelenti, hogy a 200e-es kaucióra sincs pénzem. Különben megvenném használtba ahogy írják és továbbadnám. Aginortól kaptam kölcsön anno vakut 2x is. Nagyon rendes tag! Adtam neki cserébe egy sigma telét, próbálgassa addig. De sajnos drágább obiknál nem tudok mit felmutatni cserébe, ha az egész szettem 200e
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Szerintetek érdemes D90-ről D300-ra váltani? Milyen előnyei vannak a D90-el szemben?
Köszi!
-
Tomate
veterán
válasz Kleroo #38240 üzenetére
Jó, értem hogy most ez a válasz azzal a célzattal jött, hogy ha ezt sem tudom minek nekem D300 jó lenne nekem egy D40 is csak gondoltam mielőtt belemélyülök egy rakás teszt rejtelmébe felteszem a kérdést hátha van itt olyan fórumtárs aki rendelkezett mindkét vázzal és elmondaná a benyomását váltás után.
-
Tomate
veterán
válasz Kleroo #38267 üzenetére
Táncok, tűzés csoport stb.. am blokk. Sajnos a fényerős obi nagyobb beruházás lenne, azt nem tudom kivitelezni. Egy Nikon 55-300VR-em van tele gyanánt, egy 18-55VR, de ezt terveim szerint cserélném egy 18-105VR-re és az egyetlen fényerős portékám az az 50/1,8 amivel a portrékat esetleg a táncot tudom csinálni. Mondjuk sok minden helyezkedés kérdése.
-
Tomate
veterán
Mi a véleményetek erről az obiról?
Tamron SP AF 17-50/2.8 XR LD Aspherical IF ? 75e-t kér érte az eladó. Árában van? -
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
válasz forceberg #38318 üzenetére
Megvettem a Tamron 28-75-öt ma. (Kleroo köszi az expresszes linket!) 18-55VR-re rádobtam még 38e-t és így cseréltem.
Nem feltétlenül esti felhasználásra vettem. Majd kiderül mit csinál este. Ebben a borult félhomályos szobában próbálgattam csak. Gyors és pontos az AF eddig. Frontlencse alatt volt egy pár porszem, ezek 80%-át eltüntettem.
Mivel ilyen objektívet kerestem a napokban elég sok levelet kiküldtem és tudok egy ugyan ilyen objektívet 50.000Ft-ért. Akit érdekel írjon privit és megadom az emberke elérhetőségét.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest