Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Horbal
őstag
válasz
imyourfriend #41179 üzenetére
Végigolvasva a Hsz-eidet. 1et nem értek: miért húzod fel kapásból a szopóálarcot? Az egy dolog, hogy engem nem mozgat ez a madarazás (kivétel a sirályok a tengerparton - azok nem félnek semmitől egy kis kajáért kapásból beállnak a gép elé), de nem értem, hogy baromi drága felszerelés vásárlása előtt miért nem gyakorlod az alap dolgokat ismerkedsz meg olyan technikákkal amiket a jelenlegi cuccal is használni tudsz.
No Offense csak érdekel.
Tudom, hogy megalkuvás mert te ezt vagy azt szeretnél, csak nehogy az örömfaktor odalegyen a les építés közben stb. -
nesa
veterán
válasz
imyourfriend #41179 üzenetére
Nemhasznalok alvanyt ilyen jellegu kepekhez felesleges, alvanyt leginkabb csak az ejszakai kepekhez szoktam hasznalni.
Igen kell epiteni lest ennelkul nemlehet normalis kepet kesziteni, es ha jo a les akkor nem kell extra hosszu objektiv.
Aktív témák
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest