- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Karima
őstag
Köszi az infokat a nagylátóval kapcsolatosan, megmondom őszintén, hogy nekem az ára és az átfogása alapján a Sigma a szimpatikusabb, viszont képminőségre (meg a tesztek alapján) a Tokina, de szerintem sem lenne szükségem a 2,8-as fényerőre, azért meg nem szívesen fizetnék plusz pénzt, amit nem használok.
aleister: Köszi az ajánlatodat, de még csak gondolkodok rajta, szóval ha beszerzek egy nagylátót azt max szept-okt környékén teszem meg (de akkor már minek, akkor várjuk meg a tavaszt
. Viszont ha egyszer egy füredi hétvégére leboltolnánk egy tesztelést, az nem lenne rossz
Egyébként lehetett látni a Vénuszátvonulást, bár nem volt valami látványos. Sajnos a B+W ND1000-es szűrőm, csak a 18-105re passzolt, így a 70-200-at nem tudtam bevetni erre a célra, hogy közelebbi képet csináljak, szűrő nélkül pedig esélytelen volt (legalábbis más 5.15kor nagy ereje volt a Napnak).
Végül is ilyen lett. (Mondom, hogy nem látványos, de az obi nem volt piszkos, azok napfoltok. A legnagyobb "kosz" pedig a Vénusz maga
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest