- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok, kéne nekem egy kis segítség. D3100, D5100-hoz szeretnék valamilyen nagy fényerejű obit venni. Elsődlegesen valamilyen fix obira gondoltam volna. torna teremben szeretnék vele fotózni aerobicot...tehát kicsit gyorsabb mozgást és nem jógát
Szabadon tudok mászkálni az emberek között, tehát nem feltétlenül kell, hogy nagy legyen, de sok tapasztalatom nincs a fix obikkal, így nem is igazán tudom mit lehet/érdemes venni. Azt láttam, hogy Nikon 50/F1.8ból van egy pár fajta, nagyon nem jöttem rá, melyik lenne az én emberem. Megköszönném, ha segítene valaki a választásban. Elég-e egyáltalán ilyen célra az 50mm-es obi vagy sem.
Másik kérdésem, hogy szeretnék venni valamilyen állítható fényő esetenként hordozható (nem külön áram forrásos) stúdió vaku/világítás szettet. Széle felhasználási körre, mint mondjuk tabló kép fotózás, műtermi tárgy fotózás, portré vagy portfólió fotózás és kutya fotózás. Ezekkel kapcsolatban se igazán tudom, hogy mit érdemes megvenni...elég széles skálán mozog az áruk, 60K/szett-től a csillagos égig (mikrosatnál nézegettem mostanában). Több 100K-t nem tudok kiadni értük, de valahol 60-120K között költenék rá, ha úgy hozza az élet.
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged