- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Az még lemaradt, hogy cod mw egyik sajátos hibája, hogy minden egyes frissítésnél vagy csak úgy random megváltozik a render resolution és a (mi a neve) nem alapból fullscreen lesz, hanem borderless. És ezek módosítása után is jelentkezika hiba.
Na. Újraraktam a drivert DDU-val, és még mindig fenn áll a hiba. Viszont most elindult szépen, nem lett egyből no signal, de amint altaboztam, utána már esélytelen volt visszahozni.
De most már a simán indítom, akkor sem jó. -
stuka20
senior tag
Üdv!
Nem tudom jó helyre írok, nem feltétlen monitor hiba szerintem, de azt sem tudom, hogy ha nem monitor, akkor mi.
Az a problémám (ami ma jelentkezett először), hogy ha elindítom a cod modern warfare-t, akkor "kikapcsol" a monitor és kiírja, hogy "displayport no signal" és, ha várok, akkor nem történik semmi. Viszont, ha alt tabozok, akkor visszajön. Ha véletlen nem menne el a kép (ami 1x volt csak), akkor ha leteszem tálcára szintén elmegy. Hiába várok nem jön vissza. Kipróbáltam más játékot is és ott nem produkálta ezt a jelenséget. Utánaolvastam fórumon, valahol gpu-t írtak valahol meg -cod mw reddit- azt tanácsolták, mert szintén ugyanez volt a gonduk, hogy mindent kihúzni 2 perc várakozás és minden vissza és 2 embernek is bevállt ez. Na nekem nem vált be sajnos.
Tegnap frissítettem a drivert lehet attól van, ezért most újrateszem azt, de esetleg, ha valaki tudna ebben segíteni annak megköszönném, hogy mi lehet a gondja. :/ -
Trebron09
őstag
G-Syncel is ilyen? az MPRT ugye a háttérvilágítással operál szóval azt használva simán lehet hogy nem úgy látod ha érzékeny vagy rá. Ha nem kell a 2ms akkor elhagyható gondolom anélkül simán flicker-free a monitor. Ha nincs MPRT ( nem néztem utána mit tud a monitor) és a kábel, drivercsere sem hoz eredményt már lehet szó a garanciáról. Ha van MPRT de nem aktív a menü a monitorban az általában csak kikapcsolt G-Sync, Freesync plusz ~100Hz-től elérhető.
(#22482) Chosen: Ha a “Quick Start Mode” -ot inaktiválod rendesen működik?
(#22483) tomo1998: Milyen típus pontosan? Nem igen foglalkoznak vele, többnyire kondicserét aki szokott forrasztgatni megcsinál magának amúgy számottevően 'házi' körülmények között ezek már nem javíthatóak, alkatrészt, panelt meg nehéz találni.
-
-=RelakS=-
veterán
1 monitor + gsync esetén sem jött elő, de az nem volt elég hosszú játék ma.
A 4K-s kb 1 másodperces elsötétedés meg akkor is szokott jönni szerintem, ha a másik monitor ki van kapcsolva. Az viszont olyan ritka, hogy szó szerint írnom kell majd, hogy milyen beállításokkal jön elő
Köszönöm, ez is haladás. Lehet, hogy kell egy GSync 4KVan ilyen 42"-ban? O_o
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER ! AKCIÓ!
- SAMSUNG ( LH43QHREBGCXEN ) 108C Q-LED 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG FLIP (LH65WMBWBGCXEN) 165CM 4K SIGNALE SMART ÉRINTŐS MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest