Új hozzászólás Aktív témák
-
STEPHANE
csendes tag
válasz
kogyuri #6358 üzenetére
Szia!
Ha akkuról hajtva nem produkálja a jelenséget akkor nagy valószínűség szerint földhurok jelenség lép fel. Megoldása: A laptopot és a monitort 2 külön aljzatba kell dugni /két külön konnektorba a falon/ és nem egy elosztóba , esetleg megpróbálhatod fordítva is bedugni a dugót. Esetleg próbaként ki lehet iktatni a laptop táp dugón a védőföldelést egy darab szigetelőlappal , de ezt tényleg csak próbaképpen mert a védőföld kiiktatása áramütéshez vezethet! -
kogyuri
csendes tag
válasz
kogyuri #6345 üzenetére
Üdv!
Mivel még nem érkezett válasz senkitől, gondoltam megírom, hogy új utángyártott
töltő SEM oldotta meg a problémát. Kölcsönöztem egyet egy elektronikai üzletből
a minap, de sajnos fél óra múlva vissza kellett loholnom vele, ugyanis ...A Samsung SyncMaster 943NW típusú monitoron továbbra is zavaró vibráció
(vízszintes csíkozás) figyelhető meg Acer TM 5720G laptopom (amihez a monitor
D-SUB csatlakozóval csatlakozik) adapteren (akár új utángyártott, akár a gyári régi)
keresztüli hálózatra csatlakoztatásakor. A fickó rendes volt, visszafizette a vételárat,
de ezzel sajnos még nem vagyok kint a vízből.Létezik olyan zavarszűrő berendezés (dugalj), ami orvosolhat ilyen interferencia
jelenséget? Elektroműszerész oszcilloszkóppal biztosan rájönne, melyik
a rendetlenkedő kondi, vagy hasonló alkatrész, de így + több a lé, mint a hús ...
Másrészt meg gyanús, hogy mind a régi gyári, mind az új utángyártott adapter
csíkokat produkált, csak kissé eltérő irányúakat: a gyárinál horizontális, az újnál
srég csíkok futottak a képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest