Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• STEPHANE

csendes tag

válasz kogyuri #6358 üzenetére

Szia!
    Ha akkuról hajtva nem produkálja a jelenséget akkor nagy valószínűség szerint földhurok jelenség lép fel. Megoldása: A laptopot és a monitort 2 külön aljzatba kell dugni /két külön konnektorba a falon/ és nem egy elosztóba , esetleg megpróbálhatod fordítva is bedugni a dugót. Esetleg próbaként ki lehet iktatni a laptop táp dugón a védőföldelést egy darab szigetelőlappal , de ezt tényleg csak próbaképpen mert a védőföld kiiktatása áramütéshez vezethet!

• kogyuri

csendes tag

válasz kogyuri #6345 üzenetére

Üdv!

Mivel még nem érkezett válasz senkitől, gondoltam megírom, hogy új utángyártott
    töltő SEM oldotta meg a problémát. Kölcsönöztem egyet egy elektronikai üzletből
    a minap, de sajnos fél óra múlva vissza kellett loholnom vele, ugyanis ...

A Samsung SyncMaster 943NW típusú monitoron továbbra is zavaró vibráció
    (vízszintes csíkozás) figyelhető meg Acer TM 5720G laptopom (amihez a monitor
    D-SUB csatlakozóval csatlakozik) adapteren (akár új utángyártott, akár a gyári régi)
    keresztüli hálózatra csatlakoztatásakor. A fickó rendes volt, visszafizette a vételárat,
    de ezzel sajnos még nem vagyok kint a vízből.

Létezik olyan zavarszűrő berendezés (dugalj), ami orvosolhat ilyen interferencia
    jelenséget? Elektroműszerész oszcilloszkóppal biztosan rájönne, melyik
    a rendetlenkedő kondi, vagy hasonló alkatrész, de így + több a lé, mint a hús ...
    Másrészt meg gyanús, hogy mind a régi gyári, mind az új utángyártott adapter
    csíkokat produkált, csak kissé eltérő irányúakat: a gyárinál horizontális, az újnál
    srég csíkok futottak a képernyőn.
    :W :(

Új hozzászólás Aktív témák