Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

Pár hónapja itt leírtam a dillemmánkat. Azóta annyi történt, hogy Töpörtyű lába (amit húz maga után/alatt) kisebesedett, begyulladt, a cica is belázasodott. Elvittük az állatdokinkhoz, leszívta a gyulladásból a gennyet, és pár nap antibiotikum után a cica is helyre jött, de két dolog vált világossá. A sérült lábának alsó részén már semmilyen érzése nincs, minden érző és mozgató ideg elhalt. A másik, hogy ez ismétlődni fog, előbb-utóbb súlyosabban, akár egy komolyabb fertőzéssel, ami el fogja vinni a cicát. Nagyon úgy tűnik, hogy az ő esetében a merevítő műtét csak fokozná a gondokat, így az amputáció mellett döntöttünk.

Ma reggel vittük az Állatorvosi Egyetemre, talán már meg is történt a műtét, öt körül hív a doktornő. Nagyon izgulok, amikor engem műtöttek, akkor nem izgultam ennyire. Csütörtökig lesz a klinikán, elsősorban a fájdalomcsillapítás és a seb kezelése miatt.

Lehetne menni látogatni, de nem tudom, ez jó ötlet-e. Ha odamegyünk, megismer, majd ott hagyjuk, az talán szomorúbb neki, mintha nem lát minket három napig, és egyszer csak érte megyünk és hazahozzuk.

Új hozzászólás Aktív témák