- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Gergőke88 #11815 üzenetére
Nekem elegem volt a gagyiból, csütörtökön jött meg 180-ért egy oleo-mac gép. Tegnap letöltam vele egy 800nm-es telket, csütörtökön nálunk hátul a susnyást, ma viszem a nyaralóba, utána muternál is lesz dolga. Fasza gép, fémpengés. Damilt ki sem próbálom, számomra elvi hiba, h műanyagot szórjak széjjel.
-
eldoble
aktív tag
válasz
Vagy egy használt márkásat vagy évi 5-re ez is jó, persze nem 5,2 LE, de lehet vele normális dolgozni 300m2-en, az nem gond neki, Demon D-RQ580 .
-
Chris0321
veterán
válasz
Hello.
Én is vettem évekkel ezelőtt, de nekem nem jött be. Válheveder volt hozzá és állandóan elszorított egy ért a vállamban és lezsibbasztotta a kezem. Plusz nem igazán értettem hozzá így bár kijárattam mielőtt eltettem télen de mindig gond volt az indítással. Amelyik tárcsás is azok a drágább verziók, én nem vennék belőle nagyon olcsót. Plusz a jobb márkáknál több is szokott lenni a garancia, ami neked mivel nem sokszor használod plusz pont lehet. Nézegesd pl. az Árúkeresőn az értékeléseket és ami megtetszik és nem írnak róla sok rosszat azt válaszd. -
-
Motion_Blur
félisten
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Gergőke88 #5422 üzenetére
Nekem volt Aldis , egyszer használtam nagyon hangos az én fülemnek meg amúgyis szerintem ,de amúgy jól szív a port is amit a gyűjtőzsákon keresztül ki is küld és amúgyis üríteni kell azt is szóval nem gyorsabb , mint hagyományosan lombseprűvel összegereblyézve egykupacba aztán zsákolni vagy elrakni, ezért én el is adtam vezetékes volt az is lehet gond , bár már van aksis is .
-
simico
aktív tag
válasz
Gergőke88 #4622 üzenetére
Nekem velük nagyon jó tapasztalataim vannak, náluk szoktam vásárolni. Értik a dolgukat, kedvesek. A veteményes csöpögtető öntözéséhez csak egy skiccel mentem be a boltba és helyben segítettek megtervezni a kiosztást, gerincvezetékek helyét, stb, és rögtön meg is vettem mindent. Méretarányos helyszínrajz vagy kertterv alapján megtervezik a rendszert, összeállítják a teljes bevásárlólistát és ezek alapján megcsinálhatod magad is vagy őket is megbízhatod a telepítéssel. Én velük fogom megterveztetni az új rendszert a gyep öntözésére is. Nálunk is túl sok az összevissza szétszórt fa, bokor, műtárgy... azok nélkül féltucat (15m sugarú körben locsoló) nagy rotoros fej elég lenne az egész kertre. A Gardenás négyszögesőztetőt én sem javaslom, meg úgy általában semmit az automata öntözős termékeikből - Hunter, Rainbird jobb is, olcsóbb is.
-
BBéci
legenda
válasz
Gergőke88 #4622 üzenetére
[link]
Az a fickó, aki nekem tervezett és rengeteg szaktanáccsal ellátott, már nem dolgozik ott. Előbb említett haverom is hozzájuk fordult, nagyon nincs megelégedve velük. Annak alapján, amit mesélt, sem a hozzáállás, sem a szakértelem nincs azon a szinten, amin korábban volt. -
Espla
aktív tag
válasz
Gergőke88 #2197 üzenetére
Van egy ilyen kézi gyepszellőztetőm. Ajánlani tudom. Bár kemény munka vele gereblyézni, de a gép se csinálja meg mindenhol tökéletesen, ki kell igazítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest