Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
noorbertt #3743 üzenetére
Nem kell azt olyan sűrűn permetezni
Most adj neki a bordóiléből és ha nincsenek sárgás zöldes gombás részek a belsején akkor majd nyár elején csináld a következő permetezést (wuxal mospilan) ha már megvetted. De én úgy szoktam hogy amikor a gyümölcsöst is permetezem akkor kapnak a tuják is. De ha gombás részek vannak a belsejében azt csak réztártartalmú szerekkel tudod orvosolni
Azoknak a tujáknak mehet a wuxal 20ml/10l víz arányban, inkább a virágokat szokta megperzselni. Én egyszer egy ilyen tömény anyaggal megfújtam a nejem leanderjeit meg a többi teraszon lévő virágot, abban az évben már nem kellett velük nagyon foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest