Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
petroczi
csendes tag
-
petroczi
csendes tag
mikk2000,
szerintem nem a nyomtató szar, hanem a papír, amit használsz! Próbáld meg rendes nyomtatópapírral is. Asszem a Canonnak is van külön tintasugarashoz való. A gyöszös-szöszmötös félfamenteseknél hamar felkap valamit a fej, aztán szét is keni, innen a maszatolás-elmosódás. -
Gee-Bee
tag
Gyakorlatilag ugyanaz, mint az 1150, legalábbis szoftver szempontból. Külsőre tényleg kisebb, kispóróltak belőle némi vasat meg műanyagot, de ettől nem lett rosszabb, mint az 1150.
Dosból megy, hiszen PCL5-ül beszél.
(De vigyázz, mert mindez nem mondható el a 1010 és 1012-modellekről, de külsőre nagyon hasonlóak) -
hezso
aktív tag
Az epszon nyomtatók/töltés meg ilyenekről már beszéltünk 1x egy másik topicban úgy emlékszem
Mér vágtad ki? Mik voltak a hibái? Sokat evett? Csúnyán nyomtatott? Nekem C42ux-em is van, de arra a kevésre amire használom nekem tökéletes, semmi bajom nem volt még vele, amit nem tudtam megoldani(igaz 1x nyomtatás közben eltünt a sárga, húú de felb*szódtam! Pedig a patron még félig volt. Kábel ki, vissza, ráraktam a szívatást szenvedett, de a szín visszajött! Azóta a legnagyobb gond csak az, hogy a rajzlapot kézzel kell ''beleszivatni'', mert a motornak túl vastag, és a henger elpörög)
-
Gee-Bee
tag
Mielőtt kidobnád a rosszat, nézd meg rajta a dátumot, mert addig garos, és kapsz érte egy újat.
Egyébként fotó-fekete tinta nélkül minden nyomtató színekből keveri a feketét, mert a ''fekete'' fekete dokumentumnyomtatásra való, pigment festék, ami nem keveredik a színesekkel megfelelően és nem is használható minden papíron. -
Polesz
addikt
Ismerős a sztori, nekem canon s100 rohad itthon pont ilyen okból. Egyébként a Canon i550 a boltban napi használatban megy. Sokszor volt a patronja is újratöltve és kifogástalan azóta is. Ami tetszik benne, hogy gyors, halk és nagyon olcsón nyomtat és vázlat minőségben is olvasható a szöveg.
-
Polesz
addikt
-
Kraptor
őstag
Szerintem nagyon jók a HPk.
Eddig ilyen HPkal volt dolgom:
Laserjet 4
ColorLaserjet 4500
Designjet 500
Mindegyik bagyon frankón mükszik. A 4es az már majdnem 10 éves de még mindig nyom, mondjuk lassú a mai nyomtatókhoz viszonyítva meg hangos, de semmi gond nem volt vele az évek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest