Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
srs24
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok és tudtok majd nekem megoldást adni a problémára
Win7-en kiválóan működött a HP LaserJet P1102-m. Felraktam a win 10et és amikor rádugtam a nyomtatót, feldobta a telepítőjét, de ezt írja ki: "A rendszer letiltotta ezt a programot a számítógép védelme érdekében."
"A rendszergazda megtiltotta Önnek ezen alkalmazás futtatását. Kérje a rendszergazda segítségét."
Láttam, hogy már másnak is volt ilyen problémája: [link]
Mindent megcsináltam, amit a microsoftos írt, az összes hozzászólásban, de a probléma ígyis fenn áll.
Próbálkoztam a HP oldaláról letöltött telepítőkkel is (pl. HP Easy Start), azok elindultak, de nem találta a nyomtatót. Valaki tudna erre megoldást?
Válaszotokat előre is köszönöm, srs.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest