Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5002 üzenetére
A gépem konfigurációja: Win10 pro 64 bit (1703, build 15063.250)
Alaplap: GA-H170M-D3H
CPU: i5-6500
RAM: 16GB
VGA: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB)
SSD: TOSHIBA-TR150 (450GB)
HDD: WDC WD30PURX-64P6ZY0 (3TB)
ODD: HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70
Internet: Digi1000
Vírus védelmem a Norton Security (mikor Defender volt fenn, akkor is csinálta, szóval nem vírusirtó a gond, csak mondom, mielőtt a Nortonra gyanakszanál..)
A Driverek amiket találtam a lehető legfrissebbek.
A Sentinel szerint minden kiváló. A hardverek kevesebb mint 1 évesek. (a VGA lehet 1,5évaes.)Mit hagytam ki..
Mióta legutóbb írtam, megtaláltam, hogy a windows tűzfala még mindig be volt kapcsolva, (remélem) végleg sikerült kikapcsolnom. De mikor futtattam a Speedtest-et, letöltésnél nem volt semmi, de mikor a feltöltést tesztelte akkor elő jött a hiba.
Torrent mellett a hiba még nem jött elő (tesztelés folyamatban), remélem nem is fog. És végre túlléphetnék ezen a problémán..Van valami tipped a gondomra? (nem csak nálam van a gond. több ember is tapasztalta, több fórumon is jártam a problémámmal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest