- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Lnézést,elfelejtettem,hogy a lap feles szorzót, pl. 8,5x, nem tud állítani,csak egészet. Anulu-nak volt régebben ilyen lapja, ő azt mondta,hogy régebbi, pl. F9-es biossal lehetett feles szorzót állítnai,ezt az opciót viszont szerinte ''kompenzálta'' az f9-es bios instabilitása.
Még annyit,hogy ht3x,ram 100ra visszaosztva, vcore 1,65V a win feláll 9x300-on is,everest,cpu-z,superpi lefut,de már egy 3dmark03-ba,vagy egy GTA:SA-ba belefagy. de sztem azért az a +540Mz procituning és +43mhz ramtuning nem rossz,tekintve,hogy 2db 256@400-as (tcc4 és infi) ramjaim vannak.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
biboistvan
tag
ezért érdemest BIOSt frissíteni, ez van a leírásában, de sajna nem vagyok ott angolból... ???
''Fixed system will hang if flash utility clears DMI''Doma - gyerekek, a Commodore 64 alatt miért nem fut a FarCry?
-
Balinov
titán
válasz biboistvan #203 üzenetére
kb '' a beállított rendszer összefossa magát,ha a flesselő alkalmazás a DMI adatokat kigyalulja'' gyk. neszesemmi fogdmegjól.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz biboistvan #205 üzenetére
giga win-es fless utilityjét próbáltad már? én már többször,és mákomra nem volt áramszünet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Calogero
addikt
Valaki hasznalja a Gigabyte k8ns optikai kimenetet?
Analogon jobban rosszabbul teljesit mint az SB Live (tapasztalat)
Vajon milyen a hangminoseg digitalis(optikai) kimeneten -
Balinov
titán
válasz Calogero #207 üzenetére
van hozzá optikai kimenet? ez valami hátfali kivezetés? enyémhez nem volt ilyen,csak egy usb hátlapi kivezetés és 3db jack aljzat van cuzammen.
-
Calogero
addikt
Igen, az enyembe van.
Bővebben: link
Internal I/O Connectors
5. S/P DIF input/output pin header
Kep: Bővebben: link -
_Hunter_
őstag
Nah tegnap óta átpártoltam az MSI-ről egy Gigabyte lapra. Nem azért mert bármi baja lett volna az MSI-nek sőt teljesen meg voltam vele elégedve. Csak ugye az egy 865PE Neo volt és ami most van helyette egy Gigabyte 8IK 1100 Rev. 2.0-s lap. Nagyon jól nézz ki és az első beindítás már meg is volt. EGy notis p4 került bele ami állítólag 2@3,3-t ment alapfeszen ebben a lapban és ez még nem a vége. Csak még ramokat kell szereznem és akkor meglássuk mit tud majd. Majd ha kérdésem lesz akkor jelentkezem.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Balinov
titán
válasz Calogero #209 üzenetére
Vagy olvasni nemtok,vagy még korán volt.Internal I/O az okés.azt láttam én is,viszont a dobozt,mikor kinyitottam nem ezek voltak benne,mármint ami a második linkelt képen van. 1db 80eres ide kábel,1db flopykábel,sata kábel,meg a hátlapi 2db usb-t tartalmazó kivezetés. Mitgondoltok,ráburitsam a ph-s,győri boltos haversrácra az asztalt?
-
Balinov
titán
válasz biboistvan #210 üzenetére
no,tegnap rányomtam az f15-öt a wines fless jutillal;o)
tapasztalatok,nemsok,még nem volt időm próbálgatni,ill. annyit próbáltam,hogy 8x300,ht3x,ramok 133-on,de meg se nyikkan. lehet,hogy hülye voltam és a ht-t 2xre kellett volna rakni?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Calogero
addikt
Viszont 2 negativum van az alaplappal
2db venti csatlakozo van rajta +a proci huto lefogato elrendezese
Lehet cserelem MSI-re, mert azon 4 csati van, valamint a hutofelfogato elvan forgatva 90fokkal es igy a AC Freezer hutom nem a tapba nyomja a proci hojet hanem a hatso kifujo venti fele.
Amugy stabil lap, semmi mas gondom nincs. -
Balinov
titán
válasz Calogero #214 üzenetére
2db venticsati az tényleg elég kevés,kapásból el is használtam mindet,(1db cpu cooler 1db vgacooler) viszont most esett le,amikor írtad Te is,hogy a Titan vga szettben,ami hűti a 9600-ot volt egy molex tápcsati átalakító,így végülis lenne még hely egy plusz rendszerventinek,pl.
-
_Hunter_
őstag
-
Calogero
addikt
válasz Calogero #214 üzenetére
A lapot lecsereltem egy MSI K8NEO FSR alaplapra. Vegre a huto nem a tapba nyomja a meleget (Freezer64) igy a tap csenben marad, calamint 3 fokkal esett a proci homrerseklete. Valamint 3 memoriamodullal is mukodik a C'n'Q. Es jol mutat a fekete alaplapban a Inno3D6600GT valamint az SB Live 5.1a fekete nyakjuk miatt.
Tunningban ugyanott vagyok. A proci foglalat koruli kondikra passziv borda vigyazz.
A NB hutes ugyanugy passiv, mint a Gigamon.
A GAK8NS-re 1000 FT-ot kellett rafizetni. -
Balinov
titán
Nos,tegnap nézegettem a K8NS új,f15-ös biosát.ez mekkora egy fostalicska...asziszem,pakolom vissza az f14-et de ha asse lesz jó,maradok a jólbevált f13-nál. hihetetlen fagyásokat produkál a gép,pedig a bios -on kívül minden összetevője,ill. bios beállítása tökugyanaz.
-
Zoli bácsi
őstag
Segítsen valaki, ha tud. A következő hülyeséget követtem el. Adott egy 2 hetes, jól működő k8n ultra-sli alaplap. Nézegelődtem a biosában, és beállítottam, hogy a backup biosról induljon a gép (Boot from: Backup bios). Gondoltam hogy a gyári bios lehet rajta, ha nem, meg indul a szokásosról. Nem nyert. A monitorra semmi jel nem megy ki, felpörögnek a ventillátorok, és pittyeg a gép. Na, gondoltam segítünk rajta, elem ki egy-két percre, majd vissza. Semmi nem változott, nem indul el. A hozzáértőktől érdeklődnék, van valami trükk, amivel rá lehet venni a gépet, hogy az első biosról induljon? Vagy elkövettem valami oltári nagy hülyeséget, és vehetek másik alaplapot.....??!
-
Balinov
titán
válasz Zoli bácsi #221 üzenetére
f9-et nyomva nem műxik a quick(express) recovery? K8NS-em bootolásánál mindíg irja,igaz én még sosem prószáltam.
-
ESP
őstag
Üdv!
Az lenne a kérédsem, hogy csinált-e már valaki Giga lapon bios-frissítést???
A Gigabyte lapján vannak a bios-fileok...
Ha letöltöm, adott egy *exe és ezt kell csupán elindítanom???
Valami trükk, okosság???
A lap: Giga K8NXP-sli
előre is kössze: tomi2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Balinov
titán
én már többször flesseltem fel biost a K8NS-emre (f11->f13,f13-f14,f14-f15,f15-f13) és mindig a gigabyte win-es fless utilitjét használtam,amit le tudsz tölteni. az exét kicsomagolod. pl. K8NS esetén így néz ki a bios file neve. K8NS.F13.
előtte csinálj egy Load bios defaults-ot a biosban.
üdv
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 8IK 1100 Rev 2.0-s lapom. Bővebben: link
Jelenleg a honlapon legújabb FI bios van fen. Az a gondom hogy a ramok csak 3:4-be mennek. És nem lehet állítani, csak auto vagy 2.66 a beállítási lehetőség. Olyan kérdésem lenne hogy ha biost flashelek lehet hogy át tudnám rakni 1:1-re. Ha igen akkor milyen biost rakjak fel? Van valami tuning bios vagy valami oldal ahonnan a lapomhoz tudnék biost tölteni? Vagy egyszerűen csak a lap nem tudja és így a bios sem segít rajta ha újat kapna?
Előre is köszi a segítséget.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Mr_Vercetti
őstag
Hali!
Ma vettem egy Gigabyte K8NMF-9 Socket 939-es alaplapot(nforce4,pcix),és egy athlon64 3000+ procit bele.
Az lenne kérdésem hogy hogyan lehet ebben húzni a procit?
Mert a biosba én semmit nem találtam.
Lécci valaki segítsen! -
_Hunter_
őstag
válasz Mr_Vercetti #226 üzenetére
Ctrl+f1 kombót próbáltad?
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr_Vercetti #228 üzenetére
Legújabb bios van fenn?
Nekem másik lapom van és ott ezzel a kombóval bejön a tuning lehetőség.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Cucli™
tag
hali
Nekem egy Giga K8NS-939 lapom van.Bővebben: link
Azt szeretném kérdezni ,h ez lap felismerné-e a kingmax 500as memóját?
mert a weblapon aztírja ,h csak 400ig ismeri fel a ramokat. de láttam már emberkéket ilyen lappal meg 500as kingmax memóval szépen meghúzgálták a procit. -
Balinov
titán
Hali,
ugyan nem 500-as ramjaim vannak,de majdnem 100%-ig biztos vagyok benne,hogy mennének a lapodba az 500-as memók.
üdv6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr_Vercetti #231 üzenetére
És a honlap alapján a legújabb? Ha gondolod próbálj meg egy bios flash-t lehet hogy ottan előjön a tuning. Sajnos nekem nem ilyen lapom van szal ennyit tudok csak segíteni.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Zoli bácsi #221 üzenetére
Megoldódott a problémád???
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Balage85
tag
Hali!
Most tervezek venni 1 GB K8NXP-SLI-s lapot.
Elindul úgy, h ha 1 videókártyát teszek bele?
Ja és milyen gyors memóriát válasszak, szerintetek elég a 400MHz-es kingston?
THX! -
Sir Riccio
addikt
válasz Balage85 #241 üzenetére
Természetesen elindul egy db VGA-val, az SLI csupán lehetőség a 2db VGA használatára, nem pedig követelmény.
Ha tunningolni is szeretnél akkor mindenképp érdemes legalább 500-as memoria modulokat vásárolni, ugyanis a proci nagy valószinüséggel 250MHz környékén is képes lesz müködni. Ha a pénztálca engedi akkor 2 db azonos memóriát vásárolj, előnyös az amelyik képes az 1T-s időzitésre. (Pl: Adata Vitesta 566 illetve a Samsung TCCD-s csippekkel szerelt modulok)Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
almi
senior tag
Na csecs
Tud ittvalaki valamit erről: Gigabyte 3D1XL.
Jó cucc.Van esetleg valainek?Tesztek/tapasztalatok érdekelnének.
üdv. -
doom 3
csendes tag
csá mindenkinek.Az a kérdésem hogy socket 939-be mi a nForce 3 250gb-os,(PL:GA-K8NSC 939) és az nForce 4-es alaplapok között?ja és az nForce 3 250gb-os 939-es alaplap támogatja-e a Venice magos Athlon 64-eseket?
-
Mr_Vercetti
őstag
Csá
Tudna valaki segíteni?
Gigabyte K8NMF-9 alaplapom van, 2x25rammal.
Többször ki-be kapcsoltam a gépet, és azóta az egyik ram slot nem működik.
Nem tudjátok miért??
Eléghetett?? -
Sir Riccio
addikt
Igen támogatja, a legfrissebb F4-es biosszal, itt megnézheted:
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-K8NSC-939.htm
Az NF4 csipszet ujabb többet tud, gyorsabb támogatja többek között a PCI-E-t
[Szerkesztve]Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
válasz Mr_Vercetti #245 üzenetére
Nézd meg rendesen bepattant-e a modul a helyére, esetleg vedd ki majd ismét vissza, biosreset és valószinü menni fog.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz Sir Riccio #248 üzenetére
A modul rendesen benn van,kipróbáltam mással is, cmos reset-et is csináltam, mégse megy.
-
almi
senior tag
válasz Sir Riccio #247 üzenetére
Az XL az csak 2db 6600 egy nyákon.És ez így 6800GT szinten van kb.
és csak 55k körül lesz remélem.Valakinek van már esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.