- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Video digitalizálás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Creative Aurvana Live2 mennyire nagy utazáshoz és mi a tapasztalat róla? Itthon egy Superlux 668B, van, de ritkán használva és az nagy lenne a szabadban. Utcán fülhallgatót használok inkább (Sennheiser IE80, HRT microstreamer-ről hajtva), de mostanánan többet vonatozok, oda gondoltam egy upgrade-et.
-
Uzi74
senior tag
Lehet már elakadok ezen a szinten, ugyanis nem kiütközően rosszabb a notebook alaplapi kártyájáról (Realtek ALC269) hallgatni a 668B-t mint a Yamaha RX-V 765 kimenetéről (a mélyek mintha enyhén túlsúlyosabbak lennének az alaplapról). 96Khz-es 24 bites anyagokkal is próbáltam, fel voltam készülve a legrosszabra, de nem. Lehetséges botfülem lett
Előkeresem hamarosan az audigy 2 nx-et is és kipróbálom azzal is.
Első hallásra amúgy tetszik a 668B, kényelmetlennek sem találom. -
Uzi74
senior tag
válasz
vzsryl #12764 üzenetére
Köszönöm a választ. Némi hezitálás arra jutottam először veszek egy olcsóbb fejest és meglátom mennyit használom, mit hiányolok belőle, mik az igényeim és utána vagy veszek egy komolyabbat (vagy ki tudja, lehet elmúlik az egész lelkesedésem és rájövök nem is nekem való) Ha tényleg elmerülnék a témában, nem szeretnék viszonylag drágán egy közepeset venni, hanem akkor majd jó drágán egy komolyat. (kétszer vesz ki olcsón vesz)
Hogy kicsit szembesüljek a meghajtás nehézségével is és lássam kell-e másik DAC-ot/erősítőt vennem, Superlux HD-668B-t rendeltem, remélem holnap megérkezik. -
Uzi74
senior tag
Sennheiser HD 558-at nézegettem főleg elektronikus és akusztikus zenére (tipikus forrás spotify legjobb minőségben streamelve). Eddig Senn-ről főleg IEM cuccaim voltak, de akadt pxc-250 ami darabjaira hullott az idők folyamán
A Yamaha receiverem vagy ha gépnél vagyok majd a régi külső audigy 2 nx használnám erősítőnek.
Olvasva a fórumot a Superlux hd 660-t sokan ajánljátok kevesebb mint feléből kijönne, hogy viszonyul egymáshoz a kettő?
Superluxtól a hd 681B is elgondolkodtat, ott talán még a külső erősítőt is megúsznám a szgép esetén.
200 Eur-ig van ami sokkal jobb ezeknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Apple MacBook Air 2017
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- Eladó XPG Xenia 14 ultrabook (16GB RAM, 512GB SSD, aktivált Windows)
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással