- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz sebgutkopf #44509 üzenetére
Az HD598 szerintem egy nagyon jo valasztas lehet, de mindenkepp kell moge egy normalis erosito/hangkartya... a xonar-t nem ismerem en egy "regi" ESi Maya44e-vel hajtom... imadom a hangjat, arrol nem is beszelve hogy baromi igenyes a kialakitasa.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Smiley
addikt
válasz sebgutkopf #44517 üzenetére
En ugyanigy alltam hozza, bennem az volt hogy a 20e-nel nem adok tobbet egy fulesert... kiprobaltam egy parat ebben a kategoriaban, aztan kaptam kolcson egy hd4xx-et, ez tetszett is, de gondoltam nem 1-2 evre veszek ilyet es elmentem megnezni az 598-at. Eloszor a yamaha erositovel kicsit csalodas volt, aztan radobtam a maya-ra es csak elobujt a hangja. Most fel eves, es kb 1-2 hete jott meg ugy igazan a hangja.
-
Smiley
addikt
válasz xxlongikaxx #44677 üzenetére
Hali,
En imadom a hangjat, foleg acousticus zeneknel, de egy jo hangkartya/erosito kelleni fog hozza.
-
Smiley
addikt
válasz xxlongikaxx #44717 üzenetére
Ez igy igaz, sot... en probaltam es eleg gyer volt a hangzas, a tudasahoz kepest: iphone 3gs, macbook pro mid2010, sblive 24bit, valami vacak integralt realtek bigyo. A yamaha rxv-457 mar egesz jol meghajtotta, de nem volt eleg tiszta. A regi PowerBook G4-el mar egesz jo hangja volt, bar ide egy kicsi ero meg hianyzott, ezt leszamitva nagyon jol szerepelt. Amivel szamomra tokeletes az a maya44e.
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
válasz FuRiONight #47102 üzenetére
Az HD 598 igenyli a normalis hangkartyat/erositot... ha csak siman radugod egy telefonra nem fogja megmutatni mire is kepes. En imadom a hangjat, egy ESi Maya44e-vel hajtom OS X alatt.
-
Smiley
addikt
válasz jazzfusion67 #47251 üzenetére
Nekem oriasi csalodas volt az elejen, amikor fogtam es rakotottem a yamaha rxv-457... A 2010-es macbook pro-val mar egesz jo volt, a 10 eves powerbook-al megjobb, aztan jott a maya44e amivel meg szamomra tokeletes, raadasul iszonyat ero van a maya-ban. En orulok, hogy megtalaltam azt a hangot amit kerestem sok-sok even keresztul.
-
-
Smiley
addikt
válasz strynox #50140 üzenetére
En nem rajongok az usb-s kartyakert, ezert egy "regebbi" ESi Maya44e-vel hajtom az 598-at, azzal kegyetlenul jo. Tudom, rohadt huzos az ara.
Probaltam meg a SB live 5.1-el, Live 24bit digital-al, es valami realtek izeval ami a 965P-DS4 lapon van, de kb sz@rt sem er kategoria.
Turheto volt a 2010-es MacBook Pro-val is, de valahogy keves volt neki, ellenben a regi PowerBook G4 Texas Instruments kartyaja mar egesz jo volt.Remelem tudtam segiteni.
-
Smiley
addikt
Sziasztok,
Regen jartam erre, de most futottam bele a neten, hogy letezik zart verzioja is a jelenlegi fulesemnek: Sennheiser HD 598 Cs
Hasznal valaki ilyet? Igazabol irodai hasznalathoz kellene valami. A sima 598-nak nagyon csipem a formajat es a hangjat is... kerdes ez mennyivel lehet rosszabb ahhoz kepest. 115 eur kornyeken van az amazon-on, szoval eleg barati az ara.Elore is koszi a segitseget.
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
válasz superg #54728 üzenetére
Video alapjan kb ugyanaz mint a nyitott verzio, en a hangja miatt aggodom egy kicsit... szamomra a sima 598 nagyon el van talalva. Elhiszem, hogy van jobb/rosszabb nala, de ahogy en eszrevettem, ebben az arkategoriaban a fulesek tobbsege el van huzva a mely hangok iranyaban, az pedig napi 8-10 oraban azert annyira nemjo.
-
Smiley
addikt
Hali,
Ujra lenne egy kerdesem, megkertek a cegnel, hogy vegyek zart fejhallgatokat a kollegaknak, es hogy ne legyen veszekedes belole, ezert legyen ugyanolyan mindegyik. Ilyen brutto 15e korul gondolkozhatok.
Amit talaltam elfogadhato aron leiras alapjan az AKG K52/K77. Ebben az arban ezek mennyire ajanlott fulesek?
Alaplapi hangkartya fogja hajtani az osszeset. Jelenleg csak jobb lehet annal ami most van, ugyanis ilyen ezer eves philips/sony/noname fulesek vannak, aminek a fele mar nem is mukodik.Amit meg hozzatennek, hogy nincs normalis viszonyitasi alapon, mert az en Maya44+HD598 kombomhoz teljesen felesleges is lenne hasonlitani.
Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Koszi Mindenkinek!
Igazabol a kenyelem eleg fontos, es errol az AHT-rol nem irnak tul jokat, ellenben az AKG-val.
Azt elmondtam elore, hogy 15e-ert ne varjanak csodat, max 1-2 evet fognak lehuzni.
Azt meg nem tudom nyomos ervekkel alatamasztani, hogy azert vegyunk 50e/db aron fuleseket, mert az siman lehoz 3+ evet, kenyelmes es nem utolso sorban szepen is szol.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Smiley
addikt
Hali,
Kabel ugyben kellene egy kis segitse... Le kellene cserelni az HD598 gyari madzagjat, mert kicsit at lett rendezve a szoba, es most rovid a 3 meter. Mi lenne a jo megoldas, venni egy par meteres toldot a jelenlegihez, vagy venni esetleg csinaltatni egy uj kabelt hozza. A sennheiser oldalan 3 meter a max, de nekem legalabb 5 meter kellene, hogy igazan kenyelmes legyen. Ha mar mindenkepp cserelni kell, gondoltam lehet erdemes lenne, hozza valami minosegi cuccot venni, de sajnos ebben nagyon nincs tapasztalatom. Ami a lenyeg hogy a 6,3-as jack legyen a vegen. Merre kellene keresgelnem?
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs