-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
#56474624 #66168 üzenetére
találtam egy jó kis hangszórótesztzenét
, magasakat, mélyeket jól lehet ellenőrizni vele, jól vizsgázik a füles
Legjobb Minimal Coronita 2018 Február
https://www.youtube.com/watch?v=ZbnNrMKLpNQnem nagyon szoktam ilyen zenét hallgatni/amúgy nem is rossz/, de füles tesztnek elég jó. Régebben amikor a házimozimhozhoz készítettem egy subwofer-t ilyenek voltak hozzá a tesztzenék
, amivel figyeltem hány Hz hogy szól, milyen kiegyenlített. bandpass láda/zárt és reflexrész(subcsővel), izobárikus hangszóróbekötéssel. 8 Hz-et tudja, egy okleveles mérnök találmánya.
-
attiss66
senior tag
válasz
#56474624 #66168 üzenetére
Megoldottam. Nem kell varrni, ragasztom, de csak a műanyag peremekre kentem most a ragasztót és az első szivacsréteget ragasztottam a műanyaghoz, úgy, hogy ott is csak a műanyagra kentem ragasztót/nem szívódott be vagy csak 1 mm-t a szivacsba/. Az elv ugyanaz, mint amit először leírtam, már meg is csináltam, prímán működik, a szivacs sehol sincs felkeményedve, be tudom nyomni a szivacsot a hangszóróig, teljesen jó lett. A hang, meg amit először írtam. A kárpitostól kaptam szivacsot
, nekem már elfogyott.
A mátrix első részével próbálom ki mindig, ami blu ray-ben van letöltve. Emlékszem a hangzásokra, tudom mit kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest