-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
válasz huncut123 #4191 üzenetére
Csuklószorító használata ajánlott. Kényelmesebb úgy egerészni és a padot is megóvod a zsírtól. Használat előtt természetesen kézmosás szappannal és ha poros a pad akkor töröld át.
Ha drága autót veszel akkor azt sem kell takarítani vagy szervizelni?
Ha karban van tartva a pad akkor azért elég sokáig használható.(5+év)#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
válasz huncut123 #4188 üzenetére
Nem afelett kell pörköltet enni, meg csokit bontogatni és akkor sokáig jó marad. A másik meg, ha bekoszolódott, akkor bizony takarítani kell. (első hsz-ben le van írva)
Csak hozzáteszem, hogy az én 1éves goliathus speed-em még mindig gyorsabb (takarítás nélkül) mint pl az új puretrak talent vagy a Qpad CT. Igaz, én vigyázok a cuccaimra rendesen.A másik amire tudok gondolni, az az, hogy az egér talpa kopott, viszont akkor nem a paddal van a gond.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
kutkut
addikt
válasz huncut123 #4086 üzenetére
Igen, közben megkérdeztem, sajna csak 2mm.
Egyébként, tudtok ajánlani vmi hasonló egérpadot? Legyen közel akkora, mint egy qck mass - bár jobb lenne egy 320*320-as - és viszonylag vastagabb? Átmenetileg egy noname padom van, de legalább 5mm vastag, ezért gondoltam, hogy a 4 még biztos elmenne, de a 2mm-esre sokan panaszkodnak, hogy kemény... Ár minél kevesebb. Max 4-5k.Meizu MX3 32GB
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz huncut123 #3996 üzenetére
QcK+ 4mm, QcK Mass 6 mm.
"Kíváncsi vagyok hogy mivel tud többet egy 4k pad, mint a 150Ft-os"
Nagyon nem egy kategória. Már ha van mellé egy értelmes egered is.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz huncut123 #3992 üzenetére
mind a ket pad nagyon jo!!! nekem volt goliathus controll-om nagyon adta kb minden egerrel!!! es most van a hazban egy emlitett roccat pad amir az eg vilagon semi kifogasom nincs... azt vedd meg amelyik neked jobban tetszik kb egy kategoria a ketto.. az x8 nem fog hibadzani egyikkel sem!
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest