Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bfoto

csendes tag

A Samsung MagicBright-ja viszont tenyleg parasztvakitasnak tunik, csak finoman fejeztek ki magukat. :) Kivancsi leszek, hogy a 997MB-nel is jelentkezik-e majd a fenyudvar (nagy monitor hiba topicban van rola kep), ill. milyen lesz az LG-vel osszehasonlitva. Nekem egyre inkabb ugy tunik, hogy ennyi penzert nem lehet jot kapni. A hasznaltak meg biztos jok voltak valamikor, de hat a szineik... :((( Na mindegy, ez van...

• bfoto

csendes tag

Nem kaptam választ, nem tudom, hogy tipikus jelenség-e, vagy hiba, mindenesetre visszacserélik holnapra, ha minden igaz. Elég erősnek tűnt a fényudvar (nézzétek meg pl. a dpreview.com oldalon: a jobb oldali gorgetosav feherje ''beúszik'' kb egy centi mélyen, halványan a fekete háttérbe?). Amúgy nekem pl. azért kell új monitor, mert egy 2-3 éves, napi 8-10 órát használt crt annyira ''elfárad'', hogy képtelenség rendesen bekalibrálni, nyomtatás előtti színkorrekciókra csak korlátozottan alkalmasak. Persze lehet, hogy csak amit én láttam, az volt ilyen (LG Flatronok (ezek kiemelten sz*rok ilyen szempontbol), vmilyen 19'' Viewsonic, IBM trinitronos, mind megroggyant pár év alatt). Szóval normálos monitorral még nem dolgoztam. :) Remélem pár évig sikerül kihúzni ezzel, akkora meg találnak valami új technológiát, ami olcsó, jó és megbízható. :)

• bfoto

csendes tag

Sziasztok!
    Vettem egy Samsung 797MB monitort és az a problémám vele, hogy a fekete felületek mellett lévő fehér felületeknek fényudvara van (pl egy fekete hátterű honlap szélén halványan, de jól láthóan kb egy centire ''beúszik'' a görgetősáv fehérje. Meg a jobb oldal mintha kicsit zöldebb lenne mint a bal... Először arra gondoltam még párás a monitor (bár kb két órát vártam hazaszállítás után), azután azt, hogy van egy üveglap, ami visszatükrözi a világos részeket a feketékre (a monitor bal szélén a jobb oldalra vetül ez a fényudvar és folrdítva, középen szinte alig látszik).. hátha vannak jó ötleteitek, amiket előre is köszönök, így hétvégén csak tehetetlenül ülök itt előtte...
    bfoto

Új hozzászólás Aktív témák