- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bfoto
csendes tag
A Samsung MagicBright-ja viszont tenyleg parasztvakitasnak tunik, csak finoman fejeztek ki magukat.
Kivancsi leszek, hogy a 997MB-nel is jelentkezik-e majd a fenyudvar (nagy monitor hiba topicban van rola kep), ill. milyen lesz az LG-vel osszehasonlitva. Nekem egyre inkabb ugy tunik, hogy ennyi penzert nem lehet jot kapni. A hasznaltak meg biztos jok voltak valamikor, de hat a szineik...
Na mindegy, ez van...
-
bfoto
csendes tag
Nem kaptam választ, nem tudom, hogy tipikus jelenség-e, vagy hiba, mindenesetre visszacserélik holnapra, ha minden igaz. Elég erősnek tűnt a fényudvar (nézzétek meg pl. a dpreview.com oldalon: a jobb oldali gorgetosav feherje ''beúszik'' kb egy centi mélyen, halványan a fekete háttérbe?). Amúgy nekem pl. azért kell új monitor, mert egy 2-3 éves, napi 8-10 órát használt crt annyira ''elfárad'', hogy képtelenség rendesen bekalibrálni, nyomtatás előtti színkorrekciókra csak korlátozottan alkalmasak. Persze lehet, hogy csak amit én láttam, az volt ilyen (LG Flatronok (ezek kiemelten sz*rok ilyen szempontbol), vmilyen 19'' Viewsonic, IBM trinitronos, mind megroggyant pár év alatt). Szóval normálos monitorral még nem dolgoztam.
Remélem pár évig sikerül kihúzni ezzel, akkora meg találnak valami új technológiát, ami olcsó, jó és megbízható.
-
bfoto
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 797MB monitort és az a problémám vele, hogy a fekete felületek mellett lévő fehér felületeknek fényudvara van (pl egy fekete hátterű honlap szélén halványan, de jól láthóan kb egy centire ''beúszik'' a görgetősáv fehérje. Meg a jobb oldal mintha kicsit zöldebb lenne mint a bal... Először arra gondoltam még párás a monitor (bár kb két órát vártam hazaszállítás után), azután azt, hogy van egy üveglap, ami visszatükrözi a világos részeket a feketékre (a monitor bal szélén a jobb oldalra vetül ez a fényudvar és folrdítva, középen szinte alig látszik).. hátha vannak jó ötleteitek, amiket előre is köszönök, így hétvégén csak tehetetlenül ülök itt előtte...
bfoto
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest