Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Én pl. indie fanatikus vagyok, jópár alkotás van ami szerintem zseniális: Corporate Lifestyle Simulator, No time to explain, Limbo, Hotline miami, Braid, Teleglich, Thomas was alone.
Ezek nekem felérnek egy AAA címmel.
Bár minden bundlet, csak egy plusz sorért én nem veszek meg, így is sok játékom van, és sok gyengébb is felhalmozódott így akaratlanul. -
ZsZso
Közösségépítő
Ha általánosságban a kisebb indie játékokra gondoltál:
- Van akinek "plusszegysor", azaz csak örül, hogy növetle eggyel a Steam játékai számát.
- Van aki azt hiszi, hogy játszani fog vele
- Van aki azért veszi, mert azt hiszi brutál nagy üzletet csinál vele ("99%-os akció" - húha, de jól járok vele!)
- Van akit tényleg érdekel. El se hinnéd, hogy ilyen kis bugyutának tűnő játékokkal milyen jól el lehet játszogatni és vannak közöttük olyanok is, amik jobbak mint egy AAA cím.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest